Ζώδια Σήμερα 06/03: Με έντονο σεξαπίλ

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/03:  Με έντονο σεξαπίλ

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 06 Μαρτίου

Με διαφορά λεπτών, ο ένας μετά τον άλλο, η Αφροδίτη και ο Άρης σήμερα άλλαξαν πόστα και μεταφέρθηκαν στον Υδροχόο, οπότε και η σύνοδός τους ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη, προσφέροντάς μας ευκαιρίες για καινούργιους έρωτες και καρδιοχτύπια, που δεν αποκλείεται να τα βρούμε παντού, αρκεί να κυκλοφορήσουμε και φυσικά να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόκληση. Επίμονο φλερτ, διεκδίκηση, πικάντικα υπονοούμενα, παιχνίδια του μυαλού, ακόμα και η δημιουργία ενός ειδυλλίου είναι πιθανά και βέβαια όλα αυτά δε θα τα χαρούν μόνο οι ελεύθεροι! Όσοι έχουν σχέση θα νιώσουν τα αισθήματά τους να αναζωπυρώνονται, καθώς θα ξαναθυμηθούν τι τους ενώνει με τον άνθρωπό τους, οπότε θα πάρει φωτιά το κρεβάτι τους!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, ποιος σας πιάνει!Η έλξη σας είναι ακαταμάχητη, το ενδιαφέρον για το άτομό σας έντονο και αρκεί ένα βλέμμα ή μια κίνησή σας για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Κι αν δεν έχετε ακόμα, σήμερα όλα δείχνουν ότι θα το βρείτε.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλεια, κατηγορίες και ανταγωνισμούς, αλλά όπως θα εμφανιστούν έτσι θα εξαφανιστούν, αρκεί να μην δώσετε στα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις και κολλήσετε σε ανούσια πράγματα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί, κυκλοφορήστε, γοητεύστε, βγάλτε τον ερωτισμό σας, διεκδικήστε το πρόσωπο που θέλετε. Το πιο πιθανό είναι κάθε προσπάθειά σας να στεφθεί με επιτυχία. Προσοχή μόνο στα έξοδα... εντυπωσιασμού!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved