Ζώδια σήμερα 28/02: Ό,τι δεν κάνεις το παθαίνεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 28/02: Ό,τι δεν κάνεις το παθαίνεις

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη, από χθες, έχει περάσει στον Υδροχόο, προσπαθώντας να μας κάνει να ξεσυνηθίσουμε από ό,τι είχαμε συνηθίσει ως τώρα και να δούμε έναν άλλο, διαφορετικό δρόμο. Να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να δούμε τα πράγματα πιο εκλογικευμένα. Αν βλέπουμε, λοιπόν, ότι καταλήγουμε σε αδιέξοδο, το να αλλάξουμε τροπάρι είναι μονόδρομος. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο σίγουρα δε μας αφήνει περιθώρια για να παρατείνουμε αλλαγές ή να αγνοήσουμε την ανάγκη τους, όσο κι αν φοβόμαστε, αφού, όπως είναι γνωστό, αν δεν το κάνουμε εμείς, θα το «λουστούμε» από τους άλλους. Αρκετές θα είναι οι αντιδράσεις και το κλίμα θα είναι τεταμένο, ενώ δεν αποκλείονται σπασμωδικές και αψυχολόγητες κινήσεις, χωρίς αφορμή ή συγκεκριμένο στόχο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, το να παραμένετε σταθεροί κι αμετακίνητοι στις θέσεις σας, όταν τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς το μόνο που καταφέρνετε είναι να τρενάρετε και τις εξελίξεις, που έτσι κι αλλιώς θα έρθουν. Κάντε την έκπληξη εσείς για να μην σας την κάνουν οι άλλοι.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι φοβάστε να ρισκάρετε σε υλικό και σε ερωτικό επίπεδο, όμως, η κατάσταση είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού χωρίς ρίσκο, καμιά φορά, δεν υπάρχει κέρδος, ενώ αν γίνετε πολύ ριψοκίνδυνοι ίσως χάσετε αυτό που θέλατε ή περιμένατε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved