Ζώδια Σήμερα 02/02: Περισσότερος χώρος και αυτονομία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/02: Περισσότερος χώρος και αυτονομία

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη, μέχρι το μεσημέρι, θα παραμένει στον Υδροχόο και μας καλεί να αλλάξουμε τρόπο προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων, χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς και δράματα, ώστε να παραμείνουμε ανεπηρέαστοι και με καθαρό μυαλό. Θα είναι πιο εύκολο να αποστασιοποιηθούμε για να δούμε ολόκληρη την εικόνα και όχι επί μέρους στοιχεία κι να κάνουμε τις κινήσεις που χρειάζονται για να αποκτήσουμε περισσότερο χώρο και αυτονομία.

Με το που θα περάσει στους Ιχθύς, θα επικρατήσουν τα θετικά μας συναισθήματα ενώ θα μας δοθεί η δυνατότητα να ονειρευτούμε, να οραματιστούμε ένα καλύτερο μέλλον, να πιστέψουμε στο καλό και τα θαύματα! Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε ήρεμοι, ενδεχομένως και παραπάνω από το κανονικό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Ιχθύες, ελκύετε το ενδιαφέρον των άλλων και ο καθένας σας, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, μπορεί να πετύχει πολλά σε προσωπικό επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί/ες δε θα σας χαλάσουν το χατίρι!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, το να επιμένετε να κάνετε το δικό σας και να μην μετακινείστε από τις θέσεις σας, όταν τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, είναι αιτία εντάσεων και στο επαγγελματικό και το οικογενειακό περιβάλλον σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι φοβάστε να ρισκάρετε γιατί έχετε προσπαθήσει να αποκτήσετε όσα έχετε, υλικά ή ερωτικά, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσετε κάτι που θα σας βοηθήσει να τα πάτε όλα ένα επίπεδο παραπάνω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved