Ζώδια σήμερα 31/01: Άφησε πίσω σου τα παλιά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/01: Άφησε πίσω σου τα παλιά

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 31 Ιανουαρίου

Από χθες, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω γύρισε ορθόδρομη και επιτέλους θα αρχίσουν κάποια πράγματα που είχαν μείνει μετέωρα να εξελίσσονται. Από την άλλη, το παρελθόν μένει πίσω και ωθούμαστε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική μας ζωή και να εκμεταλλευτούμε τις καινούργιες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, τόσο για την ερωτική μας ζωή και τις σχέσεις μας, όσο και για τα οικονομικά μας.

Σε μια ανανέωση, απελευθέρωση ή ανεξαρτητοποίηση, μας σπρώχνει και η Σελήνη που μπαίνει αργά το πρωί στον Υδροχόο, που μας καλεί να κοιτάξουμε το μέλλον και να ξεχάσουμε ό,τι αφορά στα παλιά και συνήθειες ετών.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, επιτέλους γυρνάτε στο παρόν και κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία. Όσα πάνε κι όσα ‘ρθουνε και εσείς να είστε καλά και να περάσετε ακόμα καλύτερα. Αυτό είναι το motto σας και τίποτα δε θα σας αγγίζει πια!

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, τώρα που ίσιωσε η κατάσταση και δε γίνεται αλαλούμ στο σπίτι ή τη δουλειά σας μπορείτε να βάλετε μπροστά κάποια σχέδια ή να ηρεμήσετε και να ξεκλέψετε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, όχι μόνο έχετε τα κέφια σας, αλλά και τα τυχερά σας, τόσο στην ερωτική, όσο και την οικονομική σας ζωή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved