Ζώδια Σήμερα 09/12: Η ηρεμία σταδιακά επανέρχεται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/12: Η ηρεμία σταδιακά επανέρχεται

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη φεύγοντας από τον Υδροχόο θα συναντήσει διαδοχικά τον Δία, ο οποίος θα αυξήσει τις απελευθερωτικές μας τάσεις και την ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα, να σπάσουμε τη ρουτίνα μας και να αλλάξουμε τα δεδομένα της ζωής μας. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Άρη στον Σκορπιό... υπόσχεται συναισθηματική διέγερση που θα δημιουργήσει, αρκετούς τσακωμούς, έντονες αντιδράσεις, προκλητικότητα και προσπάθεια επιβολής.

Το απόγευμα, θα περάσει στους Ιχθύς, που θα φροντίσουν να καλμάρουν το κλίμα και να ρίξουν τους τόνους, επιτρέποντάς μας να ηρεμίσουμε, να ξεκουραστούμε και να κάνουμε μια παύση από τη δράση και την κίνηση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, προκαλείτε και θα σας βγει σε κακό. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντιδράσεις ή την ίδια αντίληψη με σας, οπότε πιθανό είναι να σας επιτεθούν ή να καβγαδίσετε.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, από το απόγευμα και μετά θα ηρεμίσετε, μέχρι τότε όμως μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με προκλητικές συμπεριφορές και αναίτιες διαθέσεις στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το θράσος κάποιων θα σας φέρει στα όριά σας, αν μάλιστα θιγούν τα ερωτικά ή οικονομικά σας, τότε είναι πολύ πιθανό ένα ξέσπασμά σας.

Ιχθύες το στιλ σας και ταυτόχρονα ο έντονος αισθησιασμός σας δε θα σας αφήσουν να περάσετε απαρατήρητοι, ακόμα κι να το θέλατε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε προς τα έξω τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες κάντε και λίγο τα στραβά μάτια στους ανθρώπους σας και μην είστε έτοιμοι για παρεξήγηση. Πιθανόν να έχουν ανάγκη την στήριξη και την κατανόησή σας.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved