Ζώδια σήμερα 08/01: Άγγιξε το όνειρο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/01: Άγγιξε το όνειρο

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 08 Ιανουαρίου

Σήμερα, ο Ήλιος στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καλώντας μας να κατεβάσουμε για λίγο τα ρολά, να αφεθούμε στους χαλαρούς ρυθμούς, να επιτρέψουμε σε όμορφες εικόνες και αγνά συναισθήματα να μας κατακλύσουν κάθε άλλο παρά θα μας βλάψουν. Ίσως, μάλιστα, «κατά λάθος» βρούμε τις σωστές λύσεις στα προβλήματά μας ή τον τρόπο να αποκτήσουμε ό,τι θέλουμε. Η διαίσθηση και οι εμπνεύσεις μας άλλωστε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και πρέπει να τις ακολουθήσουμε. Όμως, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί γιατί η αφέλεια ή καλοπιστία εύκολα μπορεί να μας κοστίσει!

Από την άλλη, ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, ο οποίος θα προσπαθήσει να μας αλλάξει πεποιθήσεις, να μας κάνει να δούμε μια διαφορετική πλευρά των καταστάσεων και των προσώπων που μας περιτριγυρίζουν και να ακολουθήσουμε έναν άλλο δρόμο προκειμένου να κάνουμε κάποια πράγματα κι όχι τον κλασικό

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες, μπορείτε να αγγίξετε το όνειρο κι η πραγματοποίηση μιας επιθυμίας σας είναι η βάρκα, με την οποία θα πλεύσετε σε πελάγη ευτυχίας!

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες, πετάτε με το αερόστατο των προσδοκιών σας και απολαμβάνετε τη θέα, έχετε όμως στο νου σας και το αέριο... μην τελειώσει και προσγειωθείτε ανώμαλα.

Υδροχόοι, το μυαλό σας δε σταματά να δουλεύει και να εφευρίσκει τρόπους ώστε να κάνετε την προσωπική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Προσπαθήστε όμως να βάλετε τις θεωρίες σας σε εφαρμογή και όχι μόνο να τις εκφράζετε.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοίπειραματιστείτε, δοκιμάστε καινούργια πράγματα και τακτικές στη δουλειά σας, δώστε έναν διαφορετικό τόνο στη σχέση σας, αλλάξτε τη ζωή ή το σπίτι σας, κυρίως, μην επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια, αν βλέπετε ότι δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved