Ζώδια Σήμερα 09/08: «Φλεγόμενη» Κυριακή

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/08: «Φλεγόμενη» Κυριακή

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 09 Αυγούστου

Σελήνη και Άρης συναντιούνται σήμερα στον Κριό, βάζοντας φωτιά στην Κυριακή μας. Ο ενθουσιασμός θα είναι ανάμεικτος με διάθεση για δράση, η ενεργητικότητα θα κάνει παρέα με τη μαχητικότητα και φυσικά μόνο cool και ξέγνοιαστοι δε θα είμαστε. Η ένταση, το πάθος, και η ορμή θα μας χαρακτηρίζουν, όπως επίσης και η τάση μας για ανεξαρτησία, να κάνουμε ό,τι μας έρθει στο κεφάλι και να μη δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Το ενδιαφέρον μας θα εναλλάσσεται, αφού εύκολα θα ξετρελαινόμαστε, αλλά και θα βαριόμαστε, ενώ θα εκνευριστούμε, αν κάποιος προσπαθήσει να μας «καθυστερήσει», να μας σταματήσει, να μας κάνει υποδείξεις ή να μας δώσει συμβουλές, χωρίς να του τις ζητήσουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, δεν κρατιέστε με τίποτα! Η ταχύτητα και η φόρα σας είναι τέτοια που τίποτα δε φαίνεται ικανό να σας σταματήσει ή να σας βγάλει εκτός πορείας.

Καρκίνοι. Ζυγοί και Αιγόκεροι, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι στο σπίτι ή τη σχέση σας. Ελέγξτε το θυμικό σας γιατί μια αφορμή αρκεί για να γίνετε μαλλιά κουβάρια.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, βγείτε και διεκδικήστε δυναμικά όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Φροντίστε μόνο να μη γίνετε παράλογοι και να τα θέλετε όλα δικά σας. Επίσης, μην χάνετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved