Ζώδια Σήμερα 03/08: Η Πανσέληνος μας φέρνει αντιμέτωπους με αρκετές προκλήσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/08: Η Πανσέληνος μας φέρνει αντιμέτωπους με αρκετές προκλήσεις

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 03 Αυγούστου

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου, στον Υδροχόο, η οποία θα μας φέρει αντιμέτωπη με αρκετές προκλήσεις και αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και συμπεριφορές. Το κύριο ζητούμενό της είναι ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα και όσο εμείς δεν τον αλλάζουμε και επιμένουμε να βαδίζουμε στην πεπατημένη, τόσο θα καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Σαφώς και έχει «άρωμα» Ουρανού, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα, απρόοπτα και αναστάτωση, ρήξεις αλλά και πιθανές αποτυχίες, άσκοπα ρίσκα και ατυχείς αποφάσεις και ενέργειες, καθώς ταυτόχρονα έχουμε και την αντίθεση του Ερμή στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, που έχει αρκετή δόση... γκαντεμιάς

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι νιώθετε ότι βάλλεστε από όλες τις πλευρές, ωστόσο, πρέπει να βγείτε μπροστά, να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων στα χέρια σας μπας και σταματήσετε να χτυπιέστε συνέχεια. Τίποτα δε γίνεται τυχαία.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα δοκιμαστείτε κι εσείς σε πολλά επίπεδα, όμως να θυμάστε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του κι αν το παλέψετε πολύ, σύντομα θα τη βρείτε. Πάντως, αναγκαστικά θα δυσαρεστήσετε κάποια πρόσωπα στη δουλειά ή το σπίτι σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved