Ζώδια Σήμερα 06/07: Η αλήθεια απελευθερώνει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/07: Η αλήθεια απελευθερώνει

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 06 Ιουλίου

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και καθώς θα συναντηθεί με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, ενδεχομένως να μας δημιουργηθεί μια μελαγχολική ή πιο βαριά διάθεση, να έχουμε πεσμένη ψυχολογία ή ο πολύς ρεαλισμός να μας οδηγήσει σε απαισιοδοξία για τις πολλές ευθύνες που έχουμε αναλάβει ή άγχος για το αν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε καθήκοντα και υποχρεώσεις. Σιγά-σιγά όμως θα μπούμε σε άλλο mood κι είναι λογικό, αφού με το πέρασμά της στον Υδροχόο θα νιώθουμε την ανάγκη να εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας με ειλικρίνεια και θάρρος, να πούμε τη δική μας αλήθεια και να απελευθερωθούμε ή να διαφοροποιηθούμε και να ξεχωρίσουμε, βγάζοντας τη μοναδικότητά μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Υδροχόοι τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας κι απ’ ό,τι φαίνεται όλοι από σας περιμένουν να κάνετε το παραπάνω και να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Λογικό είναι να σας πιάσει το παράπονο ή να αντιδράσετε άσχημα αφού δε θα σας μείνει και πολύ χρόνος για τα δικά σας.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί έχετε αρχίσει να συνηθίζετε στα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενοχλείστε ή δεν αναστατώνεστε και τα παίρνετε με ελαφριά καρδιά. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά γιατί μέρα που είναι θα καταλήξετε παρεξηγημένοι ή και τσακωμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved