Ζώδια Σήμερα 11/4: Γρήγορα ναι, όχι απρόσεκτα όμως!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/4: Γρήγορα ναι, όχι απρόσεκτα όμως!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 11 Απριλίου

Ο Ερμής, νωρίς το πρωί, αλλάζει ζώδιο και πηγαίνει στον φουριόζο Κριό, καλώντας μας να ενεργοποιηθούμε άμεσα, να κάνουμε γρήγορες κινήσεις για να κλείσουμε ή να τρέξουμε υποθέσεις μας και να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Η παρόρμηση, ο αυθορμητισμός, η αμεσότητα και η ειλικρίνεια θα είναι βασικά στοιχεία της συμπεριφοράς μας. Γρήγορος καθώς είναι, μέσα στην μέρα, θα κάνει την πρώτη του όψη, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, κάνοντάς μας πιο λογικούς, συγκροτημένους και υπεύθυνους. Επιπλέον, θα μας βοηθήσει να μαζέψουμε το μυαλό μας, ώστε να καταφέρουμε ό,τι έχουμε βάλει στο πρόγραμμά μας. Επίσης, είναι πιθανό να αγοράσουμε μια αντίκα, να αξιοποιήσουμε ή να πουλήσουμε ένα παλιό αντικείμενο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Υδροχόοι θα εκφράσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας και να ακουστείτε, εφ’ όσον τα επιχειρήματά σας βασίζονται σε δεδομένα της πραγματικότητας. Πολύ πιθανό να καταφέρετε να λύσετε κι ένα πρόβλημα που σας απασχολούσε καιρό.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, αν δεν βάλετε κάτω ένα-ένα τα θέματά σας, οικογενειακά, επαγγελματικά ή σχέσεων και να τα συζητήσετε ψύχραιμα και λογικά, μην περιμένετε να λυθούν

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved