Ζώδια σήμερα 30/03: Άρης στον Υδροχόο – Η επανάσταση φέρει τη σφραγίδα του!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 30/03: Άρης στον Υδροχόο – Η επανάσταση φέρει τη σφραγίδα του!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 30 Μαρτίου

Από σήμερα και για ενάμιση περίπου μήνα, ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο, διαμορφώνοντας τη ζωή μας τελείως. Πολλά από τα δεδομένα μας δε θα ισχύουν, καθώς ειδικεύεται στο να ανατρέπει καταστάσεις και να δημιουργεί καινούργιες. Αντιδράσεις, αντιστάσεις και απελευθερωτικές – επαναστατικές τάσεις ενάντια σε κάθε μορφή «εξουσίας» και περιοριστικό νόμο είναι αυτά που τον «θρέφουν», οπότε μην απορήσουμε, αν ξαφνικά αρχίσουν να εμφανίζονται κρούσματα «ανυπακοής», αλλά και εντάσεις, εκνευρισμοί, επιθετικές, αλλοπρόσαλλες ακόμα και ακραίες συμπεριφορές. Από την άλλη, ο αιφνιδιασμός, η προκλητικότητα και η προβοκατόρικες ενέργειες θα φέρουν, σε πιο προσωπικό επίπεδο, αρκετούς στα όριά τους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, είστε στο τσακ να τα διαλύσετε όλα και να μην αφήσετε τίποτα όρθιο, αφού έτσι όπως είναι τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή δεν σας αρέσουν. Κι αυτό που σας διαολίζει περισσότερο είναι ότι δεν έχετε τα περιθώρια, οπότε προς το παρόν θα είστε σαν το λιοντάρι στο κλουβί.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, αν παραπονιόσασταν πριν, τώρα τι θα πείτε; Η σχέση ή το σπίτι σας θα σας φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, ενώ η «ανταρσία», η προκλητικότητα και η αδιαφορία θα προκαλέσουν αρκετούς τσακωμούς μεταξύ σας, οπότε αποχαιρετήστε την γαλήνη σας.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, ετοιμαστείτε να διεκδικήσετε ή να αμυνθείτε σθεναρά προκειμένου να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. αν δε σας αρέσει ό,τι έχετε, αλλάξτε το, όμως να έχετε υπόψη σας ότι υπάρχει περίπτωση και πάλι να μη μείνετε ικανοποιημένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved