Ζώδια Σήμερα 22/03: Κρόνος στον Υδροχόο-Οι θεωρίες πρέπει να εφαρμοστούν!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/03: Κρόνος στον Υδροχόο-Οι θεωρίες πρέπει να εφαρμοστούν!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 22 Μαρτίου

Από σήμερα και μέχρι τις 7 Μαρτίου του 2023, με ένα διάλειμμα από τον φετινό Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο, ο πλανήτης της «τάξης και ηθικής», του πρέπει, του καθήκοντος και της σοφίας, ο Κρόνος, θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Πολλοί στο άκουσμά του μαγκώνονται και αισθάνονται ότι η γκαντεμιά θα τους δέρνει για αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι ότι είναι αυστηρός και του αρέσει να τιμωρεί, όχι όμως αναίτια. Οπότε, οφείλουμε κι εμείς να πειθαρχήσουμε στις εντολές του, να σοβαρευτούμε και να καταβάλλουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να γίνει ό,τι είναι αναγκαίο και σύμφωνο με τους κανόνες και τους νόμους που επιβάλλονται. Και μιας και είναι κι ο κυρίαρχος του Χρόνου, στο πέρασμά του, θα πάρουμε τα μαθήματά μας, θα πληρώσουμε ή θα ανταμειφθούμε για τις πράξεις μας αλλά και θα προχωρήσουμε σε δεσμεύσεις και ανάληψη ευθυνών.

Από την άλλη, έχουμε το εξάγωνο του Ερμή στους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα φέρει ανατροπές κι αλλαγές στο πρόγραμμά μας. Στο μενού περιλαμβάνονται απρόσμενες ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα θα μας εκπλήξουν ευχάριστα, ενώ είναι πιθανές οι περίεργες, ασυνήθιστες ή προχωρημένες εμπνεύσεις και ιδέες. Επίσης, δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις ή κάνουμε ενέργειες που θα ξαφνιάσουν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, ήρθε η στιγμή να ζήσετε κι εσείς τον Κρόνο σας. Σαφώς, για 2,5 χρόνια, θα πιεστείτε, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετά ζητήματα στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας, όμως, θα σας δοθεί κι η δυνατότητα να εφαρμόσετε τις θεωρίες σας, να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας, να διδαχτείτε, να αποκτήσετε σοφία, προερχόμενη από την εμπειρία και φυσικά μέσα από διάφορα εμπόδια να βγείτε ακόμα πιο δυνατοί.
Ιχθύες και Ταύροι, θα κάνετε την έκπληξη και θα αιφνιδιάσετε τους πάντες με τις αντιλήψεις, τις ιδέες σας, τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας.

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, θα υπάρξει ένας εκνευρισμός στο περιβάλλον σας, ενώ δεν αποκλείεται να ακυρώσετε ή να ακυρωθεί από άλλους κάτι που σχεδιάζατε μέρες και να ψάχνεστε τελευταία στιγμή.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved