Ζώδια Σήμερα 17/06: Σχέδια απόδρασης από την καθημερινότητα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/06: Σχέδια απόδρασης από την καθημερινότητα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 17 Ιουνίου

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη, μας δημιουργείται η αίσθηση ότι είμαστε περιορισμένοι και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Πιθανόν να κάνουμε σχέδια απόδρασης από πρόσωπα και καταστάσεις, να αποκτήσουμε ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Η καθημερινότητά μας θα μπει στο στόχαστρο γιατί μας φαίνεται πεζή, βαρετή και άχρωμη.

Θέλουμε πιο πολύ από ποτέ να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε καινούργια μέρη και ανθρώπους, να ζήσουμε την περιπέτεια, χωρίς κάτι να μας εμποδίζει ή να μας κρατά δέσμιους. Αυτό όμως που χρειάζεται να προσέξουμε είναι ότι με τον περίσσιο ενθουσιασμό και την αισιοδοξία να μας φουσκώνει τα μυαλά, οι χαζομάρες, οι γκάφες και οι υπερβολές δε θα λείψουν!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες βρίσκεστε στο επίκεντρο κι από σας εξαρτάται, αν εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε ή θα μείνετε στα λόγια και τις δηλώσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από άτομα του περιβάλλοντός σας θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Ενδεχομένως όμως να παίρνετε τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ ό,τι είναι.

Ταύροι και Σκορπιοί οι τυχοδιωκτικές κινήσεις και τα ρίσκα στα ερωτικά και τα σεξουαλικά σας δεν συνιστώνται. Αντισταθείτε στον πειρασμό και βρείτε έξυπνους τρόπους για να κερδίσετε ό,τι ποθείτε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved