Ζώδια Σήμερα 26/04: Σαν τη... Μεγάλη Παρασκευή

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/04: Σαν τη... Μεγάλη Παρασκευή

Ζώδια Σήμερα | Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Η πιο θλιβερή μέρα του χρόνου, η Μεγάλη Παρασκευή, μέχρι το μεσημέρι θα είναι συμβατή και με το πλανητικό σκηνικό, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δημιουργώντας μας μελαγχολική διάθεση, αλλά και άγχος για να προλάβουμε να κάνουμε όλα όσα χρειάζονται πριν την έξοδο ή τον εορτασμό του Πάσχα. Σιγά-σιγά όμως θα μπούμε σε άλλο mood κι είναι λογικό, αφού με το πέρασμά της στον Υδροχόο θα έρθει σε σύγκρουση με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας μας απότομα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μας, ένταση, ανησυχία ή έλλειψη ψυχραιμίας. Δεν αποκλείεται εκεί που είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάτι, να υποχωρήσουμε γιατί το μετανιώσαμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Υδροχόοι τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας κι απ’ ό,τι φαίνεται όλοι από σας περιμένουν να κάνετε το παραπάνω και να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Λογικό είναι να σας πιάσει το παράπονο ή να αντιδράσετε άσχημα αφού δε θα σας μείνει και πολύ χρόνος για τα δικά σας.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί έχετε αρχίσει να συνηθίζετε στα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενοχλείστε ή δεν αναστατώνεστε και τα παίρνετε με ελαφριά καρδιά. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά γιατί μέρα που είναι θα καταλήξετε παρεξηγημένοι ή και τσακωμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved