Οι κατάλληλες ημερομηνίες για γάμο μέσα στο 2024

Μέσα στην χρονιά υπάρχουν αρκετές ευνοϊκές μέρες

Λίνα Χαμπιλίδου
Οι κατάλληλες ημερομηνίες για γάμο μέσα στο 2024

Το να επιλέξεις την κατάλληλη, αστρολογικά, ημερομηνία γάμου είναι μία αρκετά δύσκολη διαδικασία, καθώς περιλαμβάνει μια προσεκτική ανάλυση του δικού σου χάρτη αλλά και του/της συντρόφου σου σε σχέση με τη μελλοντική ευθυγράμμιση των αστεριών που θα υποστηρίξουν την ένωση σας.

Ο χάρτης γάμου δεν είναι χάρτης συμβατότητας, αλλά ένας γενέθλιος χάρτης για τη γέννηση της ίδιας της ένωσης. Περιγράφει όχι μόνο τις κοσμικές συνθήκες της ημέρας, αλλά προμηνύει και τι μπορεί να περιμένει το ζευγάρι σχετικά με τον γάμο του.

Ωστόσο, σε ένα γενικότερο πλαίσιο μπορούν να βρεθούν μέσα στην χρονιά κάποιες ευνοϊκές ημερομηνίες, όπως επίσης και περίοδοι που είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε.

Ένα από τα βασικά κριτήρια είναι η κατάσταση της Αφροδίτης την συγκεκριμένη ημέρα, που ως φυσικός κυβερνήτης των σχέσεων, της αγάπης και του έρωτα, είναι καλό να δέχεται θετικές όψεις, ιδανικά κιόλας να βρίσκεται σε ένα από τα ζώδια που κυβερνά Ταύρο ή Ζυγό ή στο ζώδιο της έξαρσής της, στους Ιχθύς.

Από την άλλη, θα πρέπει, όσο είναι δυνατόν, να αποφεύγονται οι μέρες κοντά σε εκλείψεις και οι περίοδοι που ο Ερμής, η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι ανάδρομοι. Φέτος, η Αφροδίτη θα είναι όλη την διάρκεια του έτους ορθόδρομη, ενώ ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στις 7 Δεκεμβρίου. Στην ουσία μόνο ο Ερμής θα μας ταλαιπωρήσει!

Οι καλύτερες ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

28/01 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο

13/03 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο

03/07 Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο

22/11 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο

Μία αρμονική όψη με τον Κρόνο θα δώσει διάρκεια, ασφάλεια και σταθερότητα στην σχέση, ενώ μεταξύ των δύο συντρόφων θα υπάρχει ειλικρίνεια, σοβαρότητα και αμοιβαία αφοσίωση. Το ζευγάρι μπορεί να αντιμετωπίσει από κοινού τα προβλήματα και να τα ξεπεράσει κι όχι να χωρίσει με την πρώτη δυσκολία, ενώ με ενωμένες τις δυνάμεις του θα κατακτήσει με επιμονή και υπομονή τους μελλοντικούς του στόχους

29/01 Αφροδίτη τρίγωνο με Δία

22/02 Αφροδίτη σύνοδο με Δία

23/05 Αφροδίτη σύνοδο με Δία

21/07 Αφροδίτη εξάγωνο με Δία

15/09 Αφροδίτη τρίγωνο με Δία

Οι θετικές όψεις με τον πλανήτη της τύχης οπωσδήποτε χαρίζουν κάποιο είδος προστασίας στην σχέση κι ακόμη κι αν συναντήσει το ζευγάρι δυσκολίες ή προβλήματα εύκολα θα μπορέσει να τα λύσει και να τα ξεπεράσει. Η αγάπη, η γενναιοδωρία και η καλοπέραση, συχνά και η οικονομική άνεση μέσα στο γάμο μάλλον είναι εξασφαλισμένες.

04/06 Αφροδίτη σύνοδο με Ήλιο

Σε αυτή την περίπτωση κυριαρχεί το συναίσθημα και το ζευγάρι ενώνεται από μεγάλη και αγνή αγάπη. Χάρη σε αυτό μπορεί να πορευτεί αρμονικά στη ζωή του και οι συγκρούσεις ή τα προβλήματα εύκολα θα ξεπερνιούνται.

29/06 Αφροδίτη εξάγωνο με Άρη

Μία θετική όψη ανάμεσα στους δύο ερωτικούς πλανήτες δείχνει πάθος και βαθιά συναισθήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Μπορεί να μην είναι πάντα ήρεμη η κατάσταση μεταξύ των δύο συντρόφων, ωστόσο ο ένας βλέπει στον άλλον το άλλο του μισό κι αυτό αρκεί για να παραμείνουν ενωμένοι.

EXTRA TIP: Πολύ καλή συνθήκη είναι να βρίσκονται και ο Ήλιος και η Σελήνη σε ευνοϊκή όψη μεταξύ τους. Αυτό συμβαίνει αρκετές φορές κάθε μήνα! Μπορείς να παρακολουθείς τις όψεις τις Σελήνης και να βρεις τις αντίστοιχες μέρες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved