Τα ζώδια που θα πάρουν τα μεγαλύτερα ρίσκα μέσα στο 2024

Θα ρισκάρουν πολλά και θα τα πάρουν όλα ή τίποτα!

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που θα πάρουν τα μεγαλύτερα ρίσκα μέσα στο 2024

Το 2024 θα είναι μια χρόνια που κάποια ζώδια θα αποφασίσουν να τα «παίξουν» όλα. Θα πάρουν ρίσκα και θα γίνουν πιο τολμηρά. Για κάποια, οι αποφάσεις αυτές θα τους βγουν σε καλό. Για κάποια άλλα όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα επιθυμούσαν και από εκεί που θα πάνε για τα πολλά, θα βρεθούν να χάνουν και τα λίγα. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε και να τα χωρίσουμε σε δυο κατηγορίες. Τους χαμένους και τους… κερδισμένους.

Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να αποφασίσουν να γίνουν πιο παράτολμοι, παρορμητικοί και «τζογαδόροι»; Μα φυσικά μια όψη ανάμεσα στον Άρη και τον Δία που να επηρεάζει το γενέθλιο ωροσκόπιό τους. Αυτή η όψη φέρνει μια προτροπή για ρίσκα.

Θα ρισκάρουν και θα τους βγει:

Αιγόκεροι α' δεκαημέρου! Και αυτό γιατί θα έχουν στις 12 Ιανουαρίου τον Άρη στο ζώδιό τους, ο οποίος θα κάνει τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο. Αυτή είναι μια θετική όψη που δίνει τύχη, ευκαιρίες και… δωράκια.

Δίδυμοι β' δεκαημέρου! Οι Δίδυμοι του δεκαημέρου αυτού θα επηρεαστούν τον Αύγουστο του 2024 από την σύνοδο του Άρη με τον Δία στο ζώδιό τους. Μια σύνοδος που θα τους δώσει την ώθηση να τολμήσουν να κάνουν όσα στο παρελθόν φοβόντουσαν ή δείλιαζαν να κάνουν.

Θα ρισκάρουν αλλά ΔΕΝ θα τους βγει: Υδροχόοι β’ δεκαημέρου

Οι Υδροχόοι του δεκαημέρου αυτού θα επηρεαστούν από το τετράγωνο που θα κάνει ο Άρης με τον Δία στις 28 Φεβρουαρίου του 2024. Θα παρακινηθούν και εκείνοι να πάρουν ρίσκα και να τολμήσουν να κάνουν κινήσεις, ωστόσο αυτές δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και τα όποια ρίσκα θα τους βγουν σε κακό. Οπότε καλό θα ήταν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για όσο κρατάει η επιρροή του τετραγώνου αυτού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved