Τα ζώδια που ταλαιπωρήθηκαν πολύ το 2023 και αυτά που θα δουν «φως στο τούνελ» το 2024

Το 2023 μόνο εύκολη χρονιά δεν ήταν για κάποια ζώδια.

Τα ζώδια που ταλαιπωρήθηκαν πολύ το 2023 και αυτά που θα δουν «φως στο τούνελ» το 2024

Πέρασαν πολλά, αντιμετώπισαν δυσκολίες και είδαν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά. Υπεύθυνοι για τα «δεινά» τους αυτά -εκτός από τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού- ήταν δύο απαιτητικοί πλανήτες, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας.

Τους έφεραν τα πάνω κάτω και τους έδωσαν κάποια σκληρά μαθήματα. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις, τα ζώδια αυτά αναγκάστηκαν να «μηδενίσουν το κοντέρ» και να τα πάρουν όλα από την αρχή.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους των πρώτων ημερών, όπως επίσης και στους Ιχθύς, τις Παρθένους, τους Διδύμους και τους Τοξότες, επίσης των πρώτων ημερών. Οι μεν σταθεροί είχαν την επιρροή του Πλούτωνα στον Υδροχόο και οι μεταβλητοί επηρεάστηκαν από τον Κρόνο στους Ιχθύς.

Αν και το 2023 είναι (σχεδόν) παρελθόν, για τους σταθερούς, δεν θα υπάρξει αλλαγή μέσα στο 2024, γιατί ο Πλούτωνας ξαναμπαίνει στον Υδροχόο μετά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω.

Αυτοί που αναμένεται να δουν «φως στο τούνελ», μια κάποια προκοπή και η τύχη να τους ξαναχαμογελάσει, είναι οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) του πρώτου δεκαημέρου, γιατί αφενός ξεφορτώνονται τον Κρόνο και αφετέρου, θα έχουν την εύνοια του Δία από τους Διδύμους από τον Μάιο και μετά.

Δείτε εδώ όλες τις ετήσιες προβλέψεις για το 2024.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved