Τα ζώδια που ευνοούνται πολύ για να χάσουν κιλά μέσα στο 2024

Ούτε η μάνα τους δεν θα τα αναγνωρίζει μετά την απώλεια βάρους

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που ευνοούνται πολύ για να χάσουν κιλά μέσα στο 2024

Κυριολεκτικά μπορούν να κάνουν θαύματα. Είτε θέλουν να χάσουν αυτά τα 2-3 περιττά κιλά που τα ταλαιπωρούν καιρό τώρα, είτε θέλουν να κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια και να χάσουν αρκετά περισσότερα, αυτή θα είναι η χρονιά τους! Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, αν αποφασίσουν να κάνουν διατροφή και γυμναστική, θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ-ΖΥΓΟΣ

Κριοί και Ζυγοί του β' δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές. Θέλετε να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική; Θέλετε να γίνετε fit και να αποκτήσετε ένα σώμα που χρόνια ονειρευόσασταν; Ε, λοιπόν το 2024 θα είναι η χρονιά σας. Ο Κρόνος θα βρίσκεται για τον μεν Κριό στον 6ο οίκο του και για τον Ζυγό στον 12ο. Ο άξονας αυτός έχει να κάνει με την υγεία, την καθημερινότητα, τις διατροφικές συνήθειες και το πρόγραμμα γυμναστικής. Και επειδή ο Κρόνος φέρνει περιορισμούς, αλλά και πειθαρχεία, θα μπορέσουν να πετύχουν όποιο στόχο κι αν βάλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι του β' δεκαημέρου θα έχουν τον Κρόνο στον δεύτερο οίκο τους. Αυτό σημαίνει ότι οι... ορέξεις τους και οι επιθυμίες τους θα περιοριστούν αρκετά. Τον Υδροχόο γενικά πειθαρχημένο άτομο δεν τον λες, αλλά με τον Κρόνο σε αυτόν τον οίκο του ωροσκοπίου του, άνετα μπορεί να το πάρει απόφαση, να μπει σε πρόγραμμα και να χάσει όσα κιλά θέλει χωρίς να κουραστεί πάρα πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύς του β' δεκαημέρου θα έχουν τον Κρόνο στον πρώτο τους οίκο. Πέρα από τα όποια άλλα θέματα και προκλήσεις που μπορεί να τους φέρει, θα τους δώσει μεγάλη πειθαρχεία, δύναμη και αντοχή για να μπορέσουν να καταφέρουν πολλά. Ένα από αυτά θα είναι και η απώλεια βάρους. Αν το βάλουν στόχο, θα το καταφέρουν και θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved