Αυτά τα ζώδια θα βρουν τον έρωτα το 2024

Την καινούργια χρονιά ο έρωτας θα χτυπήσει και τη δική σου πόρτα;

Αυτά τα ζώδια θα βρουν τον έρωτα το 2024

Το 2024 αυτά τα τέσσερα ζώδια, όχι μόνο θα νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν το άλλο τους μισό, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να το βρουν κιόλας και να ζήσουν το τέλειο «love story»; Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα ιδανικό έτος, που θα απογειώσει την ερωτική τους ζωή. Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν την καινούργια χρονιά θα χτυπήσει ο έρωτας και τη δική σου πόρτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρές και πανηγύρια για σένα που ανήκεις στο 1ο και το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Μέσα στο 2024, οι προσευχές σου θα εισακουστούν (Δία στον 5ο θα έχεις άλλωστε), καθώς αναμένεται να βρεις το ταίρι σου, ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλά από αυτά που ψάχνεις και θα σε κάνει να χαμογελάσεις, μετά από πολλά χρόνια. Κι εσύ όμως, θα είσαι πιο κοινωνικός/η, πιο πρόσχαρος/η και αισιόδοξος/η για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, οπότε, είναι λογικό και επόμενο η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο να αυξηθεί, αφού η καλή σου διάθεση και η πρόθεσή σου κυρίως να χαρείς τον έρωτα θα αντανακλάται και στο πρόσωπό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλομελέτα κι έρχεται! Αν ανήκεις στο 2ο ή στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ο Δίας από τον Ταύρο σου δίνει τις καλύτερες ευχές του και όλη την υποστήριξή του για να βρεις τον έρωτα και τον άνθρωπό σου. Ο Δίας θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τον έρωτα, τις σχέσεις και τον γάμο. Ναι, καλά διάβασες... Ο Δίας δεν σου υπόσχεται μόνο σχέση, αλλά μέχρι και στέφανα, κουφέτα, ρύζια και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς! Ψάξε από τώρα για νυφικό, αν είσαι γυναίκα, ενώ αν είσαι άντρας να ξέρεις ότι έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να μπεις στο club των παντρεμένων και να ανοίξεις το δικό σου σπίτι! Με το καλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ ως ζώδιο έχεις γενικά αυτό που λέμε «μπάρμπα στην Κορώνη», αλλά το 2024 θα έχεις και τον Δία στον 7ο οίκο σου και ποιος σε πιάνει! Δεν θα προλαβαίνεις να μετράς κατακτήσεις, φλερτ και έρωτες αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ε, τόσες επιτυχίες θα έχεις, διάλεξε κι εσύ έναν/μια να «κάνετε χωριό». Ο Δίας θα σου δίνει όλη του την εύνοια και τα δώρα. Θα σε κάνει να λάμπεις και να είσαι ακαταμάχητος/η. Πόσα «όπλα» να σου δώσει πια; Προσπάθησε να τον εκμεταλλευτείς όσο δεν πάει για όσο διάστημα θα είναι στους Διδύμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ανήκεις στο 2ο ή το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, τότε να ξέρεις ότι είσαι ένας από τους πιο ευνοημένους του 2024, αφού ο Δίας θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον έρωτα, το φλερτ, τις σχέσεις και την διασκέδαση. Θα περάσεις φανταστικά! Συγκεντρώνεις όλες τις πιθανότητες να συναντήσεις το ένα και μοναδικό πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Τα πρόσωπα που θα ελκύεις θα είναι πολλά, ενώ και εσύ θα είσαι διατεθειμένη/ος να βάλεις πιο πίσω τα επαγγελματικά σου και να στρέψεις όλο το ενδιαφέρον σου στη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Όταν δεν το περιμένεις, τότε ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved