Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες για το 2024

Θα σου πουλήσουν τρελό παπά…

Παπασταύρου Λίντα
Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες για το 2024

Πρόσεχε πολύ γιατί αυτά τα ζώδια μέσα στο 2024 θα έχουν την τάση να φλομώνουν τους γύρω τους στο ψέμα. Θα είναι επιρρεπή στο να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των άλλων και να τους ξεγελούν. Παίρνουν επάξια τον τίτλο του "Πινόκιο 2024". Έχε λοιπόν το νου σου, αν συναναστραφείς με ένα από τα τρία ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είμαστε συγκεκριμένοι επειδή δεν θέλουμε να πάρει η μπάλα όλους τους Υδροχόους. Μιλάμε για όσους ανήκουν στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους, δηλαδή από τις 20 έως και τις 25 μοίρες. Ο λόγος που η... μύτη τους θα μεγαλώσει αρκετά μέσα στην νέα χρονιά, είναι η επιρροή που δέχονται από τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στον δεύτερο οίκο τους. Πρόκειται για τον οίκο που έχει να κάνει με τα οικονομικά, τις υλικές απολαβές και τα συναισθήματα. Οπότε, θα έχουν την τάση να "φουσκώνουν τα πράγματα" για να εξασφαλιστούν, αλλά και να ψήσουν κατάσταση...

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες που θα πρέπει να "φοβάσαι" το 2024 και θα πρέπει να τσεκάρεις ξανά και ξανά όλα όσα σου λένε, είναι αυτοί που ανήκουν στον τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και δέχονται την άμεση επιρροή του Ποσειδώνα. Είναι που είναι... φαντασιόπληκτοι, με τον Ποσειδώνα στον πρώτο οίκο τους το παραμύθι που έχουν να πουλήσουν δεν θα έχει τελειωμό. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με το Εγώ και το πώς πλασάρεσαι προς τα έξω, οπότε σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα βγάζουν την εικόνα που είναι αρεστή προς τους άλλους, θα τους βολεύει ή θα τους εξυπηρετεί, ανάλογα με το σκοπό τους. Το δούλεμα πάντως θα πάει σύννεφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην λιθοβολείς όλους τους Σκορπιούς! Δεν θα σε φλομώσουν όλοι στο ψέμα μέσα στο 2024. Αυτούς που πρέπει να φοβάσαι, είναι αυτοί που ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και επηρεάζονται άμεσα από τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Άλλωστε ο πλανήτης αυτός βρίσκεται στον πέμπτο τους οίκο, που σχετίζεται με τα ερωτικά και τους κάνει να λένε διάφορα ψεματάκια στα άτομα, με τα οποία φλερτάρουν, ακόμα και να πουλήσουν έρωτα, για να κατακτήσουν ένα πρόσωπο που θέλουν, όχι όμως για να κάνουν σχέση, αλλά για να τους φύγει... η κάψα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved