Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού θα βγάλουν το 2024 την κακή τους πλευρά

Θα δεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνες μέσα στο 2024

Παπασταύρου Λίντα
Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού θα βγάλουν το 2024 την κακή τους πλευρά

Αν συναναστραφείς με μια από τις γυναίκες του ζωδιακού, που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, μέσα στο 2024, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχες συνηθίσει. Θα δεις ένα άλλο πρόσωπο και το πιο πιθανό είναι να τρίβεις τα μάτια σου και να αναρωτιέσαι πόσο εύκολα και σύντομα μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ ένας άνθρωπος.

Πάμε να σου τις αποκαλύψουμε και να σου αναλύσουμε τι πρέπει να περιμένεις από την καθεμιά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος μέχρι και τις 25/5 θα έχει τον Δία στον πρώτο οίκο της, οπότε καταλαβαίνεις το πόσο... αέρα θα πάρει. Οι κινήσεις της θα είναι απερίσκεπτες και υπερβολικές. Θα νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα ζητά την... Άρτα και τα Γιάννενα, ενώ θα έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της. Αυτή η στάση και η συμπεριφορά, αναπόφευκτα θα την οδηγήσουν σε λάθη, τα οποία και θα πληρώσει αργά ή γρήγορα, γιατί... Δίας είναι αυτός και δεν θα μείνει για πάντα στο ζώδιό της. Κάποια στιγμή θα σταματήσει η εύνοιά του και τότε θα έρθει αντιμέτωπη με τα αποτελέσματα των πράξεών της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τόσο καιρό καταπίεση από τον Κρόνο στους Ιχθύς, είναι πολύ πιθανό η γυναίκα Δίδυμος, που τον Μάιο του 2024 θα υποδεχτεί τον Δία στο ζώδιό της, να βγάλει τα απωθημένα της, κυρίως αυτή του α' δεκαημέρου, που θα τον έχει ξεφορτωθεί οριστικά. Ο Δίας και τα δώρα που κουβαλάει θα την κάνουν να καβαλήσει το καλάμι και θα έχει μια στάση και συμπεριφορά που δεν την λες και την… καλύτερη. Θα γίνει επιπόλαιη, θα θέλει και την... Κοκό και την Κική, δε θα συμμαζεύεται με τίποτα και το δούλεμα θα πάει σύννεφο, οπότε το αποτέλεσμα δεν θα αρέσει σε κανέναν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλη μια γυναίκα, που μέσα στο 2024 θα δεχτεί έντονα την επιρροή του Δία, στον έβδομο οίκο της, τον Μάιο. Και εφ' όσον μιλάμε για τον κυβερνήτη του συγκεκριμένου ζωδίου, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Δίας θα της δώσει τεράστια εύνοια σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά της, το φλερτ, τη δημοφιλία, τις κατακτήσεις της, αλλά και τις σημαντικές σχέσεις της με τους άλλους. Ο έβδομος οίκος έχει να κάνει και με τον γάμο και η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα Τοξότης θα βγάλει μια υπερβολή (την έχει άλλωστε στη φύση της) και μονά-ζυγά θα τα θέλει δικά της. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και τον χωρισμό, διότι εκείνη θα θεωρήσει ότι περιορίζεται και ότι χάνει ευκαιρίες για κάτι καλύτερο ή ότι ο σύντροφος ή το ταίρι της δεν μπορεί να της προσφέρει όσα θέλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αντίστοιχη κατάσταση με την γυναίκα Τοξότη, θα είναι και η γυναίκα Υδροχόος. Από τις 26 Μαΐου και μετά, θα έχει τον Δία στον πέμπτο της οίκο, που έχει να κάνει με το φλερτ, τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και την διασκέδαση. Δεν θα το ρίξει απλά έξω… Δεν θα τη βλέπει το σπίτι της. Το κινητό της θα "πάρει φωτιά" από μηνύματα και κλήσεις και δεν θα σταματά το φλερτ με ό,τι κινείται γύρω της και της τραβά το ενδιαφέρον. Δεν θα φέρεται και πολύ τίμια, μιας και η απιστία παίζει δυνατά. Θα είναι πολλές οι επιλογές και οι πειρασμοί και δεν θα μπορεί να αποφασίσει. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι κάποιο από τα φλερτ της θα οδηγήσει σε μόνιμη σχέση. Μπορεί να καταλήξει και εντελώς μόνη και όταν χάσει την εύνοια του Δία, να κληθεί να "πληρώσει τον λογαριασμό" της επιπολαιότητας και της ανωριμότητάς της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved