2024: Αυτά είναι τα ζώδια με το μεγαλύτερο σεξαπίλ

Δύο είναι και θα «κάψουν» καρδιές!

Παπασταύρου Λίντα
2024: Αυτά είναι τα ζώδια με το μεγαλύτερο σεξαπίλ

Αν ανήκεις σε ένα από τα δύο ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές στην ερωτική σου ζωή και για συγκινήσεις που ίσως είχες πολύ καιρό να ζήσεις, καθώς το σεξαπίλ σου θα είναι μεγάλο και η έλξη σου στο αντίθετο φύλο έντονη. Το 2024 είναι μια χρονιά που σε ευνοεί σκανδαλωδώς και σου υπόσχεται νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Θα «σφάζονται» παλληκάρια/γυναίκες στην ποδιά σου και εσύ δεν θα ξέρεις ποιον/α να πρωτοδιαλέξεις, ενώ αν υπάρχει ήδη το αντικείμενο του πόθου σου, πολύ σύντομα θα γίνει δικό σου. Πάμε να δούμε για ποια δύο ζώδια μιλάμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι και τις 25/5/24, θα είσαι από αυτούς που θα μονοπωλούν το ερωτικό ενδιαφέρον, αφού ο Δίας θα βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, στον Ταύρο, οπότε έχεις πέντε μήνες και κάτι να σημειώσεις μεγάλη επιτυχία και αυτό ισχύει σε όποιο δεκαήμερο κι να ανήκεις, αφού, όντας ανάδρομος έφτασε στις αρχές του Ταύρου, οπότε είτε είσαι του πρώτου είτε του δεύτερου είτε του τρίτου να ξέρεις ότι το σεξαπίλ σου είναι αναμφισβήτητο. Θα ελκύεις, θα είσαι ποθητός/η όσο ποτέ άλλοτε, όποιον/α βάλεις στο μάτι, θα γίνει δικός/η σου, ενώ θα γίνεις και πιο εξωστρεφής, οπότε από φλερτ, σεξ, έρωτα, συναίσθημα, διασκέδαση… άλλο τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2024 μπορεί να μην ξεκινάει τόσο όμορφα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η συνέχειά του θα είναι η ανάλογη, καθώς από τις 25/5 και μετά, ο Δίας περνά στους Διδύμους και 5ο οίκο και εσύ του α' δεκαημέρου που θα έχεις ξεφορτωθεί τον Κρόνο από τον 2ο οίκο σου, αλλά και εσύ του γ' δεκαημέρου, θα είσαι φουλ ερωτεύσιμος και σέξι. Θα έχεις πολλές κατακτήσεις, θα αρέσεις, θα σε «κυνηγάνε», θα σε φλερτάρουν, ενώ το κρεβάτι σου και τα σεντόνια σου θα πάρουν… φωτιά! Για σχέση μάλλον δε γίνεται λόγος, αλλά θα έχεις τις αναζωογονητικές σου περιπέτειες, θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και θα το διασκεδάσεις, όσο δεν πάει, κυρίως εσύ που ένιωθες το "παγωμένο χέρι του Κρόνου" να σε κρατά πίσω και να σου βγάζει ένα σωρό ανασφάλειες και ενδοιασμούς.

Διάβασε επίσης: 2024: Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved