Ο λόγος που η καρδιά σου θα «ραγίσει» το 2023

Ποιος είναι ο λόγος που θα πληγωθείς μέσα στο 2023;

Ο λόγος που η καρδιά σου θα «ραγίσει» το 2023

Τι είναι αυτό που θα σε κάνει να πονέσεις την νέα χρονιά; Για ποιο λόγο θα «ραγίσει» η καρδιά σου; Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και τον ωροσκόπο σου για περισσότερες πληροφορίες και μεγαλύτερη ακρίβεια. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω όλα τα ζώδια:

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να «κυνηγάς» μέσα στο 2023 ένα άτομο το οποίο δεν μπορείς να έχεις. Ή δεν θα έχεις 100%. Άλλωστε, έχεις ένα θέμα εσύ με το «φτύσιμο» και γενικά κολλάς, οπότε πρόσεχε πολύ! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι απλά να απομακρυνθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να κάνεις σχέση μέσα στο 2023, ωστόσο δυστυχώς μπορεί να μην είναι μια σχέση που θα σε ικανοποιήσει. Δεν θα βρεις δηλαδή αυτό που έψαχνες, γιατί ενώ εσύ θες κάτι σταθερό, η άλλη πλευρά δεν θέλει καμία δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2023 θα βρεθείς σε μια σχέση, η οποία έχει ρίζες στον παρελθόν και στην οποία θα είσαι… «μπρος πίσω». Ο άνθρωπος αυτός θα συνεχίσει να σε πληγώνει, όσο εσύ δεν αποφασίζεις να το τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα άτομο από το παρελθόν σου μπορεί να σου ραγίσει την καρδιά. Θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στην νέα χρονιά και πάλι στην ζωή σου. Μην επιτρέψεις να ξαναμπεί στην ζωή σου γιατί θα σε πληγώσει ξανά και πολύ περισσότερο αυτή τη φορά.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ πιθανό μέσα στο 2023 να κάνεις μια σχέση στην οποία θα νιώθεις μόνος/η, καθώς η απέναντι πλευρά δεν θα σου δίνει όσα θέλεις και θα σε αφήνει με το αίσθημα του ανικανοποίητου και του «μοναχικού καβαλάρη». Θα πληγωθείς, γι’ αυτό καλό είναι να φύγεις όσο είναι καιρός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις θέματα εμπιστοσύνης γενικά ως άτομο και δεν ανοίγεις εύκολα την καρδιά σου. Το 2023 όμως ίσως κάνεις μια σχέση με ένα άτομο που ενώ θα είναι αυτό που λέμε «καλό παιδί», εσύ θα φοβηθείς τα δικά σου συναισθήματα και θα θεωρήσεις ότι πρέπει να προστατευτείς. Θα το απομακρύνεις και μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου για το λάθος που έκανες.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που θα σου ραγίσει την καρδιά μέσα στο 2023 δεν είναι άλλο από την άρνησή σου να συμβιβαστείς και να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις για τον άνθρωπο που αγαπάς. Θα είσαι πιο ξεροκέφαλος/η από ποτέ και η στάση σου αυτή θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και καβγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον άνθρωπο που αγαπάς, εξαιτίας των δικών σου λαθών, αλλά και της ισχυρογνωμοσύνης σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και παραδέξου τα λάθη σου για να αποφύγεις τον χωρισμό. Μην κατηγορείς τους άλλους για ό,τι έχει συμβεί γιατί θα τους διώξεις μακριά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρότι είσαι ένα από τα ζώδια που ακούν την λέξη δέσμευση και βγάζουν σπυράκια, το 2023 και θα ερωτευτείς και θα θελήσεις να… σοβαρευτείς. Το κακό όμως είναι ότι μόλις αρχίσεις να νιώθεις πολλά συναισθήματα για τον/την άλλο/η, θα «κοτέψεις» και θα το βάλεις στα πόδια πείθοντας τον εαυτό σου ότι χρειάζεσαι περισσότερο χώρο και χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2023 είναι μια χρονιά κατά την οποία θα θελήσεις να συνδεθείς βαθιά με κάποιον/α, ωστόσο το μυαλό σου θα βάλει εμπόδια στην καρδιά σου. Θα σε πείσει πως καλό θα είναι να μην επιτρέψεις μια νέα ρομαντική σχέση, με αποτέλεσμα να δεις την καρδιά σου και τα συναισθήματά σου να πληγώνονται. Παραείσαι υπερπροστατευτικός/η με τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο εγωισμός σου θα είναι αυτός που θα σου κάνει το μεγαλύτερο κακό, καθώς, εξαιτίας του, θα χωρίσεις. Άφησε λίγο στην άκρη την περηφάνεια σου για χάρη της σχέσης σου και του ανθρώπου που αγαπάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2023 είναι η χρονιά στην οποία θα συνειδητοποιήσεις ότι μόνο εσύ δίνεις μέσα στη σχέση σου και παλεύεις για να τη σώσεις και να την κρατήσεις. Δεν υπάρχει ανταπόδοση και αναγνώριση από την άλλη πλευρά και αυτό σε πληγώνει πολύ. Συμβιβάζεσαι με ένα άτομο που δεν σε αγαπά όσο εσύ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved