Έτσι θα δοκιμαστούν οι αντοχές των ζωδίων στην αρχή του 2023

Κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε; Πώς λοιπόν θα δοκιμάσει το 2023 τα 12 ζώδια;

Έτσι θα δοκιμαστούν οι αντοχές των ζωδίων στην αρχή του 2023

Τι εκπλήξεις ετοιμάζει η νέα χρονιά για το κάθε ζώδιο; Σίγουρα κι εσύ περίμενες πώς και πώς την έλευση του 2023. Και δεν ήσουν ο/η μόνος/η. Λίγο ή πολύ όλοι μας περιμέναμε τον καινούργιο έτος με την προσδοκία κάτι να αλλάξει προς το καλύτερο και να ξεφύγουμε πια από τις δυσκολίες και τις αναποδιές του 2022. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο κάτω τι περιμένει τα 12 ζώδια στην αρχή του 2023 και πώς θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους.

ΚΡΙΟΣ

Πάντα έχεις το πάνω χέρι και θέλεις να είσαι ο/η καλύτερος/η σε ό,τι κάνεις. Το 2023 λοιπόν, στις αρχές του θα φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σου και θα «ταρακουνήσει» την αυτοπεποίθησή σου με αποτέλεσμα να αμφισβητείς τις όποιες αποφάσεις σου. Το τεστ αυτό θα δείξει πόσο συναισθηματικά δυνατός/η είσαι και πόση πίεση μπορείς να αντέξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρότι δουλεύεις σκληρά και είσαι ένα υπεύθυνο άτομο, έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το 2023 θα σου φέρει στην αρχή του μια σειρά από γεγονότα, τα οποία θα τεστάρουν την πίστη που έχεις στον εαυτό σου. Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο και να μπουστάρεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν φημίζεσαι για την υπομονή σου. Θα λέγαμε ότι είσαι από τα πλέον ανυπόμονα άτομα. Το 2023 για σένα θα είναι μια καλή χρονιά, ωστόσο τα «δώρα» του δεν θα σου τα δώσει με το που… μπει. Θα πρέπει να περιμένεις λίγο και έτσι θα τεσταριστεί και η αντοχή σου, μαζί με την υπομονή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ένα άτομο χαμηλών τόνων που συνήθως δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, αλλά τα «καταπνίγει». Όλα όμως έχουν ένα όριο και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις για πάντα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να «σπάσεις» και να ξεσπάσεις. Η νέα χρονιά θα τεστάρει τις δυνατότητές σου και τα όριά σου αυτά για να δει μέχρι πού θα το πας.

ΛΕΩΝ

Το νέο έτος θα ξεκινήσει με κάποιες… «αναταραχές» για σένα. Η αφοσίωση που έχεις σε ένα άλλο άτομο θα τεσταριστεί. Βάλε τα δυνατά σου και προσπάθησε να μην αποτύχεις, γιατί δεν θα σου αρέσει καθόλου το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι δύσκολο για σένα να βρεις ένα άτομο το οποίο και να το γουστάρεις, αλλά και να το… εμπιστεύεσαι. Στις αρχές του 2023, θα συναντήσεις κάποιο που θα τραβήξει την προσοχή σου και τότε θα τεσταριστείς για το κατά πόσο θα το εμπιστευτείς και αν θα μπορέσεις να δεσμευτείς.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες φορές είσαι υπερβολικά αφελής, αλλά και ευγενικός/η και αυτό σε βάζει σε προβλήματα. Στην αρχή του το 2023, θα τεστάρει την θέλησή σου, αλλά και την ικανότητά σου να παραμείνεις αληθινός και σταθερός σε αυτά που λες. Να επιμένεις σε αυτό που πιστεύεις και να αποδείξεις σε όλους ότι δεν μπορούν να σε ξεγελάσουν εύκολα στο να γίνεις κάποιος/α που δεν είσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι ένα αρκετά απλό άτομο και πιστεύεις μόνο σε αυτό που βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι. Κάποιες φορές, πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα ή πάρεις οριστικές αποφάσεις, θα πρέπει να έχεις πίστη. Αυτό ακριβώς θα σου συμβεί με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Θα τεσταριστεί η πίστη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην αρχή του 2023 οι σχέσεις που θα έχεις με τους φίλους σου, θα περάσουν από… «σαράντα κύματα». Αλλά μην ανησυχείς. Αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου και συνεχίσεις να πιστεύεις στο καλό μέσα στους ανθρώπους, αυτοί οι δεσμοί δεν θα καταστραφούν. Απλά θα περάσουν από ένα τεστ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά είσαι ένα άτομο που κινείται με βάση την λογική του και το μυαλό του. Ωστόσο, δεν μπορείς να τα αντιμετωπίζεις όλα με τη λογική. Η νέα χρονιά θα τεστάρει την ικανότητά σου να κάνεις το σωστό, οπότε προσπάθησε κάποιες φορές να παίρνεις και αποφάσεις με την καρδιά σου και το συναίσθημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το αναλυτικό μυαλό σου σε κάνει να είσαι υπερβολικά επικριτικός/η με τον εαυτό σου. Είσαι ο πιο σκληρός κριτής σου και ο χειρότερος… εχθρός σου. Το 2023 θα σε τεστάρει. Αν αποτύχεις, οι συνέπειες θα είναι αρκετά σοβαρές. Θα υποφέρεις συναισθηματικά. Από την άλλη αν συνεχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και τον αγαπήσεις, θα είσαι μια χαρά!

ΙΧΘΥΕΣ

Κατά το παρελθόν, έπαιρνες αποφάσεις βασισμένος/η μόνο στο συναίσθημά σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αφήσεις το συναίσθημα στην άκρη και να τεσταριστείς πάνω στις ηθικές αρχές σου. Άλλωστε το συναίσθημα σε συνεπαίρνει και δεν μπορείς εύκολα να αποφασίσεις σωστά.

Σε γενικές γραμμές, το 2023 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved