Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα βγάλουν το 2023 την κακή τους πλευρά

Να το περιμένεις ότι θα δεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνους μέσα στο 2023

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα βγάλουν το 2023 την κακή τους πλευρά

Σου το λέμε για να το ξέρεις... Αν συναναστραφείς με έναν από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω μέσα στο 2023, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχες συνηθίσει. Θα δεις ένα άλλο πρόσωπο και το πιο πιθανό είναι να τρίβεις τα μάτια σου και να αναρωτιέσαι πόσο εύκολα και σύντομα μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ ένας άνθρωπος. Πάμε να σου αποκαλύψουμε και να σου αναλύσουμε τι πρέπει να περιμένεις από τον καθένα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέχνα το "ταπεινό χαμομηλάκι" που έχεις στο μυαλό σου. Το 2023 θα δεις ένα πρόσωπο του Καρκίνου που δεν θα αναγνωρίζεις και θα τρίβεις τα μάτια σου. Τέλος οι γλύκες, οι χάρες και οι υποχωρήσεις. Θα γίνει πολύ πιο αντιδραστικός, νευρικός, δραστήριος και επιθετικός. Το καλό παιδί θα ανήκει στο παρελθόν και θα βγάλει από μέσα του το bad boy που κρύβει. Και ποιος θα είναι υπεύθυνος για την αλλαγή στην συμπεριφορά του; Μα φυσικά ο Άρης που μόλις περάσει στο ζώδιό του, θα τον κάνει άλλο άνθρωπο! Περίμενε και θα δεις τι έχει να γίνει! Να τα περιμένεις όλα από τον Καρκίνο!

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος γενικά δεν είναι επιθετικός ή νευρικός. Είναι όμως πάρα πολύ εριστικός. Και όταν με το καλό υποδεχτεί τον Άρη στο ζώδιό του, τότε πραγματικά τρέξε να κρυφτείς. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον αποφύγεις και να μην βρεθείς στον δρόμο του. Ο άντρας Παρθένος την περίοδο εκείνη θα είναι απίστευτα επικριτικός και θα κάνει την μια άσχημη κριτική μετά την άλλη. Δεν θα αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. «Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» λένε. Αυτή λοιπόν είναι η φράση που περιγράφει ακριβώς τι θα πρέπει να περιμένεις από τον άντρα Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Last but not least, ο άντρας Ζυγός. Και αν σε εξέπληξαν όσα διάβασες για τον άντρα Καρκίνο, πού να διαβάσεις όσα έχουμε να σου πούμε για τον άντρα Ζυγό. Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα ζώδιο ήρεμο, ήσυχο, που δεν φωνάζει, δεν τσακώνεται, επιδιώκει την ειρήνη και την αρμονία. Καλά όλα αυτά, αλλά όταν ο Άρης θα περάσει στον ζώδιό του, θα τον δεις να μεταμορφώνεται. Dr Jekill και Mr Hyde και λίγα σου λέμε. Θα τσακωθεί ακόμα και με τις πέτρες. Θα είναι ευέξαπτος, θα έχει νεύρα και δεν θα σηκώνει μύγα στο σπαθί του. "Καλημέρα" θα του λες και μπορεί να βρεις και τον μπελά σου. Ο Άρης θα τον έχει στην τσίτα και θα του κάνει τα νεύρα… κρόσσια.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved