Τα τέσσερα ζώδια που παλεύουν να τη «βγάλουν καθαρή» μέσα στο 2022

Μόνο εύκολη δεν είναι η χρονιά για εκείνα

Τα τέσσερα ζώδια που παλεύουν να τη «βγάλουν καθαρή» μέσα στο 2022

Το 2022 είναι μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά για εκείνα. Με το που μπήκε το νέο έτος, κατάλαβαν, από πρώτο χέρι, ότι οι δυσκολίες, οι αναποδιές και τα εμπόδια δεν θα έχουν τελειωμό. Υπομονή να έχουν για να... αντέχουν. Γιατί πού θα πάει; Θα γυρίσει ο τροχός. Και στην δική τους περίπτωση για να είμαστε ακριβείς, θα... αλλάξουν ζώδια οι "κακοί" πλανήτες και θα τους αφήσουν σε ησυχία αργά ή γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ανήκει στα πλέον… χτυπημένα από τη μοίρα ζώδια. Και τι δεν έχει περάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η ψυχούλα του το ξέρει πώς άντεξε και πώς την «πάλεψε» με τόσα πλανητικά χτυπήματα. Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο έχουν ξεπεράσει πλέον τα δύσκολα και έχουν πάρει μια ανάσα, όμως το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζει να βασανίζεται.

Είναι αυτός ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω που του έχει αλλάξει τον αδόξαστο. Του έχει φέρει τα πάνω κάτω και το έχει «χτυπήσει σαν το χταπόδι» στα βράχια, σαράντα φορές τουλάχιστον. Και δεν σταματά εκεί το πράγμα για το τρίτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο είναι στον πέμπτο οίκο του, πράγμα που σημαίνει ότι και στα ερωτικά τους οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, άσπρη μέρα δεν έχουν δει. Όλα όσα πάνε να γίνουν, στραβώνουν και δεν γίνονται ποτέ ή ακόμα χειρότερα, δεν υπάρχει φως ερωτικό στον ορίζοντα. Καμία προκοπή… Αν δεν φύγει ο Κρόνος από τον Υδροχόο, πώς να δουν χαρά;

ΛΕΩΝ

Μόνο… καλοπέραση δεν έχει το 2022 για τους Λέοντες. Ειδικά για όσους ανήκουν στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Από τη μια ο Ουρανός στον Ταύρο δεν αφήνει το δεύτερο δεκαήμερο να ησυχάσει με τίποτα και φέρνει συνεχόμενες ανατροπές στην ζωή του. Όλα όσα ήξερε και θεωρούσε δεδομένα αλλάζουν σε μια στιγμή. Για τον Λέοντα που είναι σταθερό ζώδιο και δεν θέλει… αλλαγές αυτό μόνο εύκολα διαχειρίσιμο δεν είναι.

Όσοι ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο, παλεύουν με τον Κρόνο και όλα τα εμπόδια και τις αναποδιές που φέρνει εκείνος. Τον έχουν στον έβδομο οίκο τους, άρα είναι εύκολα κατανοητό ότι οι σχέσεις τους είτε οι ερωτικές, είτε με τους σημαντικούς άλλους, είτε ο γάμος τους «περνάνε από μια… τρικυμία». Πόσα να αντέξουν κι εκείνοι;

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες, ωστόσο άνθρωπος είναι και αυτός και λυγίζει. Πόσα να αντέξει πια; Πόσες αναποδιές και πόσα «χαστούκια». Κάπου έλεος… Όσοι Σκορπιοί ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο το οποίο και επηρεάζεται από τον Ουρανό που είναι στον Ταύρο, έχουν ήδη δει να έρχονται τα πάνω κάτω στην προσωπική τους ζωή και κυρίως στα ερωτικά τους. Χωρισμοί, καυγάδες, αλλαγές, διαζύγια… Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και επειδή ο έβδομος οίκος έχει να κάνει γενικά και με τις σχέσεις σε όλους τους τομείς, οι έρμοι οι Σκορπιοί έχουν δει να ανατρέπονται όλα στην ζωή τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όσοι Σκορπιοί ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο, παλεύουν με τον Κρόνο. Δίνουν μεγάλη μάχη μαζί του και έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι τους, με την οικογένειά τους, τις ρίζες τους, τη μητέρα τους. Ίσως μια αναγκαστική μετακόμιση τους αλλάξει τα σχέδια ή οι βλάβες στο σπίτι τους ξεπενταριάσουν. Όπως να έχει, τους δημιουργεί εμπόδια και υποχρεώσεις και τους έχει… ταράξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι «φιλοξενούν» στο ζώδιό τους τον Κρόνο. Πόσο καλά να περάσεις όταν ουσιαστικά περνάς… Κρόνο. Δύσκολα είσαι, μέσα στις αναποδιές, τους χωρισμούς, τις υποχρεώσεις, τις ανάγκες, τις ευθύνες, τα προβλήματα και τα εμπόδια. Ο Κρόνος τώρα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, αλλά και τα άλλα δύο μόνο… ανώδυνα δεν τον πέρασαν. Τους άλλαξε τα φώτα θέλανε δεν θέλανε.

Και δεν φτάνει μόνο ο Κρόνος. Είναι και ένας Ουρανός στον Ταύρο που τους τετραγωνίζει τον Ήλιο τους και τους έχει φέρει τα πάνω κάτω. Θέλουν να εκπλήσσουν, να ξαφνιάζουν, να κάνουν αυτοί τις αλλαγές κι όχι να τους τα σερβίρουν άλλοι. Αυτό τους κάνει να εκνευρίζονται και να χάνουν τον έλεγχο. Τώρα μάλιστα με τον Άρη στον Ταύρο, τα πράγματα για τους Υδροχόους είναι ακόμα πιο δύσκολα. «Χτύπα κι άλλο θα το αντέξω» φωνάζουν και… βάζουν και λίγο τα κλάματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved