Με αυτό το ζώδιο δεν πρέπει να τα φτιάξεις το 2022

Πρέπει να μείνεις... μακριά από ένα συγκεκριμένο ζώδιο το 2022, αν θες να... γλιτώσεις τον πόνο.

Με αυτό το ζώδιο δεν πρέπει να τα φτιάξεις το 2022

Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε και σίγουρα υπόσχεται πολλά! Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε, ερωτεύσου, αλλά -προς Θεού- μείνει μακριά από ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Θα σου αναλύσουμε το γιατί λίγο πιο κάτω. Να σε γλιτώσουμε από πόνο και μια ραγισμένη καρδιά προσπαθούμε! Άκουσέ μας και δεν θα χάσεις…

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2022;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΚΡΙΟΣ

Μείνε μακριά από τον Αιγόκερω! Το 2022 είναι μια χρονιά κατά την οποία εσύ θα σπάσεις κάθε… κανόνα, σε αντίθεση με τον Αιγόκερω που θα είναι ο κλασσικός τύπος που ακολουθεί τον «νόμο» κατά γράμμα και δεν θα δει με καθόλου καλό μάτι τον αυθορμητισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνε μακριά από τον Υδροχόο! Και οι δυο θα έχετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας τη νέα χρονιά και δεν θα μπορέσεις να αντέξεις με τίποτα την ανυπομονησία και την απροσεξία του Υδροχόου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνε μακριά από τον Καρκίνο. Για σένα το 2022 είναι μια χρονιά που θα θελήσεις να κυνηγήσεις την διασκέδαση και να «εξερευνήσεις» τον εαυτό σου. Έτσι θα θελήσεις να είσαι single. Ο Καρκίνος δεν μπορεί τις casual καταστάσεις, θέλει σχέση. Μην μπλέξετε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνε μακριά από τον Ζυγό! Ακόμα δεν είναι έτοιμος για σχέση, καθώς προσπαθεί να… ξελαμπικάρει το μυαλό του και να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα. Επειδή εσύ δεδομένα θες σχέση, ασχολήσου με άλλο ζώδιο.

ΛΕΩΝ

Μείνε μακριά από τον Σκορπιό. Μπορεί στο κρεβάτι να τα βρείτε και να είστε… φωτιά και λάβα, ωστόσο ο εγωισμό σας θα τα διαλύσει όλα! Το να βγεις με έναν Σκορπιό, θα είναι υπερβολικά περίπλοκο και δύσκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μείνε μακριά από τον Ταύρο! Το μόνο που χρειάζεσαι αυτή τη χρονιά είναι κάποιον/α που να σου φέρεται τρυφερά και να προσέχει. Ο Ταύρος περνά μεγάλες αλλαγές στην ζωή του και δεν θα μπορέσει να σου δώσει τίποτα από αυτά που ζητάς.

ΖΥΓΟΣ

Μείνε μακριά από τον Δίδυμο. Και οι δυο είστε σε μια φάση… περίεργη, αλλά δεν είστε έτοιμοι για να μπείτε σε μια σχέση και ακόμα και αν το προσπαθήσετε, δεν θα τα καταφέρετε και θα αποτύχετε… παταγωδώς! Ο Δίδυμος θα σου φαίνεται παράλογος και υπερβολικός και θα τσακώνεστε συνέχεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μείνε μακριά από τον Τοξότη! Αυτή τη χρονιά, αποφασίζεις να βγεις από την «ζώνη ασφαλείας» σου, ρίχνεις τους τοίχους σου και αφήνεις κάποιον/α να έρθει αρκετά κοντά σου. Ο Τοξότης όμως δεν είναι το κατάλληλο άτομο για σένα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μείνει μακριά από την Παρθένο! Οι μεγάλες προσδοκίες που μπορεί να έχεις ή τα σχέδιά σου, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με έναν άντρα ή μια γυναίκα Παρθένο στο πλευρό σου. Θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και στο τέλος θα τον/την μισήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνε μακριά από τον Κριό. Το ίδιο γράψαμε και στον Κριό για σένα. Άστο καλύτερα αυτή τη χρονιά… Με τον Δία πάνω του, τα μυαλά του θα πάρουν αέρα, θα γίνει ακόμα πιο ατίθασος και παρορμητικός. Η σχέση σας θα εξελιχθεί σε… εμπόλεμη ζώνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μείνει μακριά από τον Ιχθύ. Δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς τον χαρακτήρα του που τον κάνει ονειροπόλο. Ο Ιχθύς δεν είναι ρεαλιστής σαν εσένα και όλες αυτές οι υποθετικές ιδέες του θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν να τσακώνεσαι συνέχεια μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνει μακριά από τον Λέοντα. Εσύ χρειάζεσαι την προσοχή του άλλου, έναν άνθρωπο να σε ακούσει και να νοιαστεί. Ο Λέοντας δεν θέλει να του κλέβει κανείς την… παράσταση. Δεν μπορεί να σου δώσει όσα χρειάζεσαι, ούτε να σε εκτιμήσει. Εσύ χρειάζεσαι «βάθος» σε μια σχέση και δεν θα το βρεις αν μπλέξεις με Λιοντάρι.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης:

Τα ζωδιακά ζευγάρια που όλοι θα ζηλέψουν το 2022

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2022!

Αυτές οι γυναίκες θα βγάλουν το 2022 την κακή τους πλευρά

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2022!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved