Σε αυτό καλείσαι να κανεις focus την καινούργια χρονιά, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πού πρέπει να επικεντρωθείς το 2022;

Σε αυτό καλείσαι να κανεις focus την καινούργια χρονιά, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κάθε νέα χρονιά, σηματοδοτεί και νέα ξεκινήματα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου και αυτές να είναι προς το καλύτερο. Έτσι, το 2022 ως μια χρονιά που τώρα ξεκινά, σου ζητάει να κάνεις focus σε έναν συγκεκριμένο τομέα και να καταφέρεις να καλυτερεύσεις την καθημερινότητά σου. Πάμε να δούμε ξεχωριστά το καθένα από τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός να ξεκινήσεις να εστιάζεις περισσότερο στα συναισθήματά σου και να αρχίσεις να τα εκφράζεις πιο συχνά. Είναι καλό να μιλάς ανοιχτά και να λες στους ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι το πώς αισθάνεσαι. Δεν είναι σημάδι αδυναμίας, είναι σημάδι ότι είσαι απλά… άνθρωπος.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός να εστιάσεις στο μοναδικό πράγμα που σε κάνει να τρέμεις και να φοβάσαι. Το να βγεις έξω από την ζώνη άνεσής σου. Σταμάτα να κάνεις μόνο πράγματα με τα οποία νιώθεις ασφαλής και ρίσκαρε. Εξερεύνησε το άγνωστο και δοκίμασε κάτι νέο. Μπορεί να φοβάσαι αρχικά, αλλά θα σου βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνήθως ξεκινάς κάτι και το παρατάς στη μέση επειδή βαριέσαι ή επειδή κάτι άλλο σου τράβηξε την προσοχή ή επειδή κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το 2022 λοιπόν είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα να ξεκινήσεις κάτι νέο και να το… ολοκληρώσεις. Θα δεις, θα πάρεις μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ένα από τα πιο ευαίσθητα άτομα και μάλιστα αρκετά συχνά βάζεις όλους τους άλλους σε προτεραιότητα και τον εαυτό σου… τελευταίο. Ήρθε η ώρα λοιπόν αυτό το να το αλλάξεις μέσα στο 2022 και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις δικές σου ανάγκες. Βάλε τον εαυτό σου πρώτο και δώσε του χαρά.

ΛΕΩΝ

Το 2022 πρέπει να δώσεις μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα ζωής σου. Πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς τόσο με την σωματική όσο και με την ψυχική σου υγεία. Το αμελούσες πολύ καιρό τώρα και ήρθε η ώρα να σε προσέξεις και να αφήσεις στην άκρη πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούσαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήσουν πάντα η φωνή της… συνείδησης τόσο για τους άλλους, όσο και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Ήρθε η ώρα λοιπόν να χαλαρώσεις, να αφεθείς και να ξεκινήσεις να διασκεδάσεις. Πάρτο λίγο αλλιώς… Γέλα, χαλάρωσε και απλώς πέρνα καλά. Σταμάτα να είσαι τόσο σοβαρός/η και εστίασε στην δική σου χαρά και ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή για σένα να μάθεις να λες «όχι» σε ανθρώπους που δεν σου αξίζουν και φυσικά εσύ δεν τους αξίζεις! Σταμάτα να αγνοείς τα δικά σου συναισθήματα και εκπλήρωσε τις ευχές και τις επιθυμίες σου. Το 2022 θα σε βοηθήσει να πεις το «όχι» και να κλείσεις την πόρτα σε αρκετό… ανεπιθύμητο πια κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός να αποκτήσεις και πάλι την αυτοπεποίθηση που είχες παλιότερα. Το 2022 είναι η στιγμή που πρέπει να βρεις τον παλιό καλό σου εαυτό, να γίνεις ξανά σίγουρος/η για τον εαυτό σου, αλλά και τις αποφάσεις σου. Άλλωστε το ένστικτό σου δεν σε ξεγελά ποτέ, οπότε μπορείς να βασίζεσαι μόνο σε σένα και το προαίσθημά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2022 είναι μια χρονιά κατά την οποία θα πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στις φιλίες και στις παρέες σου. Την περασμένη χρονιά αφιερώθηκες περισσότερο στην δουλειά και στην καριέρα σου και τώρα ήρθε η ώρα να επανορθώσεις για όλο τον χαμένο χρόνο και να αναθερμανθούν οι σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός να σταματήσεις να αφιερώνεις τόσο χρόνο στην δουλειά και στην καριέρα σου. Πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο σε σένα και να δώσεις στον εαυτό σου αρκετό ελεύθερο χρόνο για να περνάς καλά, να ηρεμείς, να ξεκουράζεσαι και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Να το θυμάσαι αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήκεις στα σταθερά ζώδια και οι αλλαγές δεν είναι το… φόρτε σου. Ήρθε όμως η στιγμή να βγεις από την ζώνη ασφαλείας σου, να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις διαφορετικές εμπειρίες. Ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο σε περιμένει εκεί έξω στον κόσμο και τι χαρά θα σου δώσει. Τόλμησε και δεν θα χάσεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2022 είναι η χρονιά κατά την οποία θα πρέπει να ακούς περισσότερο το ένστικτό σου και να βαδίζεις βάσει αυτού. Σταμάτα να ακούς τι έχουν να σου πουν οι άλλοι και κάνε αυτό που σου λέει το προαίσθημά σου, ακόμα και αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ίσως να τα ήθελες. Μπορεί να «πέσεις» αλλά θα είναι επειδή εσύ το αποφάσισες και όχι επειδή κάποιος άλλος σε «έριξε» με τις δικές του λάθος αποφάσεις.

Σε γενικές γραμμές, το 2022 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved