Ξέρουμε το μεγαλύτερο λάθος που έκανες την προηγούμενη χρονιά

Το 2021 ανήκει πλέον στο παρελθόν και σίγουρα και εσύ -όπως και πολύς κόσμος- δεν θα θέλεις να το... θυμάσαι.

Ξέρουμε το μεγαλύτερο λάθος που έκανες την προηγούμενη χρονιά

Ό,τι και να συνέβη όμως, κάποια μαθήματα τα πήρες. Προφανώς και ήταν… παθήματα πρώτα, απλά το θέμα είναι να μην τα επαναλάβεις και το 2022. Είναι άλλωστε μια νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε και σου δίνει την δυνατότητα για νέα ξεκινήματα και για να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Στο χέρι σου είναι να μην τα ξανακάνεις. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω, τι λάθος έκανε το καθένα από τα 12 ζώδια τη χρονιά που μας πέρασε.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ένα άτομο που πάντα ακολουθεί την καρδιά του. Αυτό το χαρακτηριστικό σου είναι που σου έφερε και τους μεγαλύτερους μπελάδες την περασμένη χρονιά. Έπρεπε να κινηθείς περισσότερο με το μυαλό σου και να σκεφτείς τις πράξεις σου και τις συνέπειές τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεγαλύτερο λάθος που έκανες το 2021 ήταν που αμφέβαλλες για τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν πίστεψες σε σένα όσο θα έπρεπε και εγκατέλειψες κάποια πράγματα που θα μπορούσες να είχες διεκπεραιώσει αν είχες περισσότερη πίστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2021 έκανες το λάθος να ξεκόψεις και να απομακρυνθείς από κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζανε τέτοια συμπεριφορά και αντιμετώπιση από εσένα. Καλό είναι να προσέχεις με ποιους συναναστρέφεσαι, αλλά δεν είναι όλοι τοξικοί και κακοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μεγαλύτερο λάθος που έκανες το 2021 ήταν το γεγονός ότι καταπίεσες τα συναισθήματά σου. Παρότι πίστεψες ότι θα τα «θάψεις» και θα χαθούν με το να προσποιείσαι ότι δεν υπάρχουν, το μόνο που κατάφερες είναι το ακριβώς… αντίθετο. Ο πόνος μεγάλωσε και δεν μπορείς να τον διαχειριστείς.

ΛΕΩΝ

Πάντα έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, όμως το 2021 το… παράκανες. Πιέστηκες υπερβολικά όταν δεν κατάφερες κάτι που ήθελες και ξέσπασες σε σένα. Μην είσαι τόσο σκληρός κριτής του εαυτού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που θα πρέπει σίγουρα να διορθώσεις το 2022, είναι η τάση που έχεις να σκέφτεσαι πάρα πολύ και να υπεραναλύεις τα πάντα. Ήδη το 2021 έχεις σπαταλήσει τόση ενέργεια πάνω στις λάθος σκέψεις και γεγονότα, τα οποία δεν μπορούσες να αλλάξεις ή να επηρεάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το 2021 είχες μια σημαντική ευκαιρία. Μπορεί να είχε να κάνει με την δουλειά σου ή τον αισθηματικό σου τομέα, ωστόσο αυτό που μετράει είναι ότι δεν ακολούθησες το ένστικτό σου προκειμένου να πάρεις μια συγκεκριμένη απόφαση, και αυτό σου κόστισε αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μεγαλύτερο λάθος που έκανες το 2021 είναι ότι έδωσες την καρδιά σου στο λάθος άτομο. Έκανες κακή εκτίμηση και αυτό σου κόστισε πολύ. Σου προκάλεσε πόνο και σου έφερε δάκρυα στα μάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2021 ήταν μια χρονιά κατά την οποία έκανες το λάθος να μην βάλεις τον εαυτό σου πρώτο. Έδινες συνεχόμενα προτεραιότητα σε ανθρώπους που σου συμπεριφέρθηκαν σαν δεύτερη επιλογή και συμβιβάστηκες με λιγότερα από όσα αξίζεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ Αιγόκερε, το 2021 έκανες το λάθος να δώσεις αρκετές δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν το άξιζαν. Δικαιολόγησες τα αδικαιολόγητα και συγχώρησες ανθρώπους που δεν θα έπρεπε. Καλή η συγχώρεση, αλλά όχι η δεύτερη ευκαιρία σε αναξιόπιστα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μεγαλύτερο λάθος που έκανες το 2021 ήταν το γεγονός ότι δεν βρήκες τη δύναμη να συγχωρήσεις τον εαυτό σου για λάθη που έκανες. Όλοι κάνουν λάθη, όμως το να σκέφτεσαι συνέχεια το πόσο στραβά πήγαν κάποια πράγματα δεν βγάζει πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σου, το 2021 ήταν και η αδυναμία σου. Και αυτό δεν είναι άλλο από την καλοσύνη σου. Δεν είπαμε να είσαι εγωιστής και παρτάκιας, αλλά δεν έπρεπε να επιτρέψεις σε ανθρώπους να σε εκμεταλλευτούν ξανά και να σου ραγίσουν την καρδιά.

Σε γενικές γραμμές, το 2022 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved