Αυτά τα 3 ζώδια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παιδάκι το 2022

Όλες οι πλανητικές ενδείξεις είναι θετικές

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παιδάκι το 2022

Μήπως ανάμεσα στις ευχές σου για το 2022 είναι να αποκτήσεις κι ένα παιδάκι; Όλες οι πλανητικές ενδείξεις είναι θετικές στην αύξηση της οικογένειας κατά ένα μέλος για αυτά τα 3 ζώδια! Διάβασε παρακάτω αν την καινούργια χρονιά θα γίνεις ή θα ξαναγίνεις μανούλα ή πατέρας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα χρονιά σου υπόσχεται σίγουρα έναν… απόγονο. Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι, το 2022 είναι η καλύτερη χρονιά για σένα. Ο Δίας βάζει την υπογραφή του σε αυτό. Μόλις περάσει στους Ιχθύς, που για σένα είναι ο πέμπτος οίκος στο ωροσκόπιό σου και έχει να κάνει μεταξύ άλλων και με τα παιδιά, τότε να περιμένεις να ακούσεις σύντομα τα ευχάριστα νέα. Αν δεν το προσπαθείς με τον/ην σύντροφό σου, μην εκπλαγείς αν σου προκύψεις μια ξαφνική εγκυμοσύνη. Δίας είναι αυτός και έχεις και τον Ουρανό (ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές και ειδήσεις) απέναντί σου, στον Ταύρο, στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με… γάμους, σχέσεις και ερωτικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2022 υπόσχεται και σε σένα ένα… παιδάκι. Έχεις όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνεις γονιός μέσα στην νέα χρονιά. Ο Δίας θα κάνει το πέρασμά του στον Κριό δύο φορές μέσα στο 2022 και θα παραμείνει εκεί και το 2023. Ο Κριός για σένα είναι ο πέμπτος οίκος στο ωροσκόπιό σου και έχει να κάνει και με τα παιδιά μεταξύ άλλων. Οπότε, αν θέλεις ένα μωράκι, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να το αποκτήσεις! Ο Δίας, πριν μπει στον Κριό, θα περάσει από τον Ιχθύ που για σένα είναι ο τέταρτος οίκος σου και έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένειά σου. Μια ακόμα ένδειξη ότι ίσως τα μέλη της οικογένειάς σου να…αυξηθούν τη νέα χρονιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

"Ουά, ουά" ακούγεται και για σένα αγαπητή Παρθένε! Αν δεν έχει «χτυπήσει» ακόμα το βιολογικό σου ρολόι, σύντομα μπορεί να το ακούσεις να ηχεί! Κατ' αρχάς, διότι η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Αιγόκερω για αρκετό διάστημα μέσα στο 2022, που για σένα σημαίνει ότι θα δεχτείς την θετική επιρροή της στον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει μεταξύ άλλων και με τα παιδιά! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Δίας θα περάσει στον Ιχθύ που για σένα είναι ο έβδομος οίκος σου και έχει να κάνει με θέματα γάμου, σχέσεων και ερωτικών ζητημάτων. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το 2022 και να παντρευτείς με το ταίρι σου, αλλά και να κάνετε και ένα παιδάκι. Μα πόσες χαρές πια μέσα σε μια χρονιά; Μπράβο!

Σε γενικές γραμμές, το 2022 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα. Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2022!

Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2022

Αυτά θα είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια το 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved