Αισθηματικά Ιχθύες 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Ιχθύες 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Όλη τη χρονιά σε περιμένουν όλα αυτά τα συνυφασμένα με τον έρωτα, που σε συγκινούν ιδιαίτερα, όταν τα βλέπεις και τα διαβάζεις σε ταινίες και βιβλία, ίσως όμως να μην είναι και τόσο… ρομαντικά, όταν σου συμβαίνουν. Καρδιοχτύπια, αγωνίες, ανταγωνισμοί, διεκδικήσεις, ζήλιες πάθη αλλά και υπέροχες στιγμές συνθέτουν μια πολύ ερωτική χρονιά και βέβαια έχει την σημασία του το αν ξεκινάς την διαδρομή σου μόνος/η ή με ταίρι, αφού στην δεύτερη περίπτωση, δύσκολα θα διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, όλα κυλούν στα πλαίσια ενός «ευ ζην», που σίγουρα έχει τα… ωραία του και τα τυχερά του και στον ερωτικό τομέα. Από τα γενέθλιά σου και ύστερα όμως, το σκηνικό αρχίζει να θυμίζει… Αποκάλυψη, με τις έντονες συγκινήσεις και τα πάθη να παίζουν… τένις στην καρδιά σου και τις εξελίξεις να αποδεικνύονται απόλυτα καθοριστικές για την συνέχεια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ίδιο εύκολα μπορεί να «αναστηθείς» ή αντίθετα να παραμείνεις «κολλημένος/η στον ορίζοντα των γεγονότων», παγώνοντας τον χρόνο, λόγω μιας άτυχης εξέλιξης.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, ζεις περισσότερο στην φαντασία σου ή/και εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, στα πλαίσια μιας ευτυχίας που ίσως και να μοιάζει με… θαύμα και λίγο σε ενδιαφέρει το αν αυτό έχει και πραγματικό αντίκρισμα. Μετά τα γενέθλιά σου, όμως οι… απαιτήσεις αυξάνονται κι έχεις ανάγκη πια από κάτι πολύ πιο… χειροπιαστό κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι τα καλά θα έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις, αντίθετα η πορεία μιας σχέσης που θεωρείς περίπου ως δεδομένη θα είναι… καταστροφική! Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις και πράγματα που θα εκπλήξουν και σένα τον/την ίδιο/α.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved