Αισθηματικά Αιγόκερως 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Αιγόκερως 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο, με το «πριν» να είναι ολότελα διαφορετικό από το «μετά», εκτός κι αν κολλήσεις σε μια αδιέξοδη κατάσταση που… δεν σου το συνιστώ! Αντίθετα, προχωρώντας μπροστά κι αλλάζοντας ριζικά τα κριτήριά σου, μπορεί να εκπλαγείς θετικά από το αποτέλεσμα. Αυτό, καλώς ή κακώς, ισχύει και στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση ή/και σε ένα γάμο, οπότε μην παίρνεις κάτι ως δεδομένο. Το καλό για σένα είναι ότι και οι δύο Ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς (30/4 και 25/10 )υποστηρίζουν την μετάβασή σου σε μια… ευτυχέστερη πραγματικότητα, με την δεύτερη μάλιστα να… υπερθεματίζει σε αυτό!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Η χρονιά έχει για σένα έναν… ρετρό χαρακτήρα, με αναμφισβήτητο κέρδος το ξεκαθάρισμα καταστάσεων του παρελθόντος, αν όμως επιχειρήσεις να ξεκινήσεις κάτι εντελώς νέο, το πιθανότερο είναι να μην «τρέξει» ή ακόμα χειρότερα να διαψευστούν οι προσδοκίες σου, διαπιστώνοντας ότι η εμπιστοσύνη είναι… είδος προς εξαφάνιση! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η επαναφορά ενός/μιας πρώην στο προσκήνιο θα δημιουργήσει κενά και διλήμματα. Φαίνεται μάλιστα να υπάρχουν αυξημένα… ποσοστά απιστίας! Η Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11 σηματοδοτεί ίσως την πιο ανατρεπτική ή διλημματική φάση,

3ο δεκαήμερο

Με τον Πλούτωνα στην περιοχή σου καλείσαι να σηκώσεις και το μεγαλύτερο βάρος τόσο τον Ιανουάριο, όσο και τον Μάρτιο αλλά δεν υπάρχουν μόνον αυτά που φοβάσαι ή θα σε… τρομάξουν στην πορεία αλλά κι εκείνα που θα σε βάλουν σε μια σταθερή τροχιά για πολύ καιρό. Ίσως, μάλιστα, να υπάρξουν οι προϋποθέσεις και για τα δύο, με βασικό ζητούμενο το να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου κι αν με εσωτερική δουλειά καταφέρεις να απαλλαγείς από τις παθογένειές σου, τότε θα βρεις το… απόλυτα σωστό πρόσωπο για σένα και η νέα σχέση σου θα πάει μέχρι τέλους.

Αν τώρα ένα δυσάρεστο συμβάν «σε πάρει από κάτω», τότε κινδυνεύεις να… μην ξανασηκωθείς ή/και να μηδενίσεις την χαρά σου, κατευθύνοντας την libido σου σε άλλα πεδία Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου είναι μεν «σκληρή» αλλά και… διδακτική!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved