Αισθηματικά Τοξότης 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Τοξότης 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αναμένεται να έχεις μια ζωηρή χρονιά και πέρα από την διευρυμένη κοινωνικότητά σου, είναι πιθανό να υπάρξει και μια «επίσημη» δέσμευση που θα σε χαροποιήσει. Ίσως βέβαια να υπάρξει και «η αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι», αλλά στο τέλος θα… χαμογελάσεις! Μετά τα γενέθλιά σου πάντως φαίνεται να επανέρχονται… δριμύτερα πάθη και διλήμματα μεταξύ νυν και πρώην!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη θα κρίνει πολλά για το παρόν αλλά και το μέλλον σου και μακάρι να είναι ευχάριστη αλλά σίγουρα υπάρχει και το ενδεχόμενο να κλείσει ένας κύκλος, με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως η ζωή σου θα είναι πιο «χύμα» κι ό,τι κι αν σε βασανίζει θα… εξαφανιστεί, μην περιμένεις ωστόσο κάτι σταθερό ή αξιόπιστο!

3ο δεκαήμερο

Άλλα νομίζεις κι άλλα γίνονται κι αν έχεις ποντάρει πολλά σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να απογοητευθείς κάπως… βάρβαρα, κράτα λοιπόν και μια «πισινή». Επιπλέον, δεν αξίζει να μηδενίσεις την ζωή σου, επειδή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αποδείχτηκε μια πολύ κακή επιλογή. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως το κλίμα… ελαφραίνει κι εκείνο που έχει σημασία για σένα είναι το να περάσεις καλά, απολαμβάνοντας κι όλα τα… συμπαρομαρτούντα!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved