Αισθηματικά Σκορπιός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Σκορπιός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μια «πολλά υποσχόμενη» γνωριμία, μπορεί να αποδειχθεί «λίγη» για τις απαιτήσεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσεις καλά και σε αυτό να μείνεις, μέχρι να… φύγεις! Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να ζήσεις έναν έρωτα της αρεσκείας σου.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αναμένονται ανατροπές και εντάσεις που δεν θα έχουν πάντα… ευτυχή κατάληξη, αντίθετα οι τσακωμοί είναι στην ημερήσια διάταξη, ενώ αν είσαι μόνος/η, καλείσαι να… περάσεις από διαφορετικούς τύπους σχέσεων, χωρίς να καταλήξεις σε… κανέναν! Μετά τα γενέθλιά σου, συνεχίζεται το ίδιο μοτίβο κινδυνεύεις, ωστόσο, περισσότερο να χάσεις τον έλεγχο των πράξεών σου και τον εαυτό σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, εκτός από το ότι θα περνάς… ζωή και κότα θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια κατάσταση απόλυτα εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις αποκλειστικότητας που έχεις. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το… πλάνο ανοίγει κι όχι πως θα σου μπουν ιδέες αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αλλά όσο να ‘ναι έχεις ανάγκη μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή. Δεν ξέρω βέβαια τι θα συμβεί, αν το ταίρι σου επιδείξει μια ανάλογη διάθεση, αφού αυτό… δεν θα περάσει έτσι! Αν τώρα είσαι μόνος/η, τότε… καλά να περάσεις!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved