Αισθηματικά Ζυγός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Ζυγός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι διαθέσιμες επιλογές σου θα είναι τόσες που μπορεί να μπερδευτείς, ουδείς λόγος βιασύνης υπάρχει όμως, όλοι/ες θα πάρουνε! Μετά τα γενέθλιά σου δε, είναι στο χέρι σου να αξιοποιήσεις μια πρόταση που θα σου γίνει, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αναζητήσεις το… καλύτερο που -ως γνωστόν- είναι ο εχθρός του καλού!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες «επιπολαιότητες», που αν είσαι μόνος/η, δεν έχουν δα και τόση σημασία, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να ρίξουν νερό στον μύλο ενός χωρισμού! Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, θα έχεις πολλούς λόγους για να χαμογελάς, αφού ο δρόμος προς την ευτυχία σου είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και το ταίρι σου θα σε καλύψει τόσο συναισθηματικά, όσο και κοινωνικά.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να… ευτυχήσεις, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και «επίσημες» εξελίξεις, που θα πιστοποιήσουν τον έρωτά σου! Αν όμως δεν έχεις κατά νου κάτι τέτοιο και πάλι θα… βολευτείς μια χαρά! Μετά τα γενέθλιά σου, πάντως θα αρχίσουν να εμφανίζονται στον ορίζοντα πάθη κι έρωτες και… καλώς να ορίσουν αν είσαι μόνος/η, στην περίπτωση όμως που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μάλλον θα μπεις σε δίλημμα, για να μην σου πω… τρίλημμα!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved