Αισθηματικά Παρθένος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Παρθένος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η τάση σου είναι να…κάτσεις στα αβγά σου και καλά θα κάνεις, αφού κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μια ιστορία που δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω. Επιπλέον, το ενδεχόμενο μιας απιστίας είναι υπαρκτό. Μετά τα γενέθλιά σου, έχεις πολλές επιλογές και είναι πιθανό να… δοκιμάσεις λίγο απ’ όλα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, θα σου είναι δύσκολο να καταλήξεις ως προς το τι θες πραγματικά να κάνεις και δεν θα σε βοηθήσουν ούτε τα ερεθίσματα που θα λάβεις από το ταίρι σου. Μάλλον θα σε μπερδέψουν χειρότερα.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι επιλογές σου είναι πολλές και διαφορετικές υπάρχει ωστόσο ένα θέμα εμπιστοσύνης κι αν δεν είσαι εσύ που θα κάνεις… πονηριές, τότε ξέρεις ποιος/α είναι κι ας μην του/της φαίνεται! Μετά τα γενέθλιά σου, ο έρωτας θα κάνει την καρδιά σου να κτυπήσει πολύ πιο δυνατά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προδιαγράφονται «καταστάσεις απείρου κάλλους» με απιστίες ζήλιες κι όλα εκείνα που προσθέτουν «αλατοπίπερο» στη ζωή σου!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η κατάσταση δεν είναι ισορροπημένη, αντίθετα μπορεί να υποστείς ένα «σκοτσέζικο ντους» ή να επιδιώκεις κάτι και να σου τύχει το αντίθετό του. Μετά τα γενέθλιά σου, εμφανίζονται κι άλλες παράμετροι, με την «εξίσωση» των ερωτικών σου να καθίσταται ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα, αφού κάθε επιλογή έχει τα συν, τα πλην και τα… παρακλάδια της! Όμως, αντί να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου, ζήσε τα όσα θα σου προκύψουν κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό με το ταίρι σου, μπας και προλάβεις άλλες «δοκιμές», εκτός σχέσης.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved