Αισθηματικά Λέων 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Λέων 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου είναι δύσκολο να υπάρξει μια σταθερή κατάσταση, εκτός κι αν υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις για να την συντηρήσουν. Εκεί πάντως που έχεις πλεονέκτημα είναι στις δημόσιες σχέσεις σου κι όχι τόσο στις πιο… στενές επαφές! Μετά τα γενέθλιά σου προέχει το να περάσεις καλά, ενδέχεται ωστόσο με τις επιλογές και την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις έντονες αντιδράσεις σε κάποιον/α που σε είχε… φανταστεί αλλιώς!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, είναι πιθανό να «παρασυρθείς» από ένα μεγάλο πάθος κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, καλό είναι να μην μπεις σε ξένα «χωράφια», αφού θα γίνουν… επεισόδια! Μετά τα γενέθλιά σου, δεν αλλάζει κάτι σε σημαντικό βαθμό, απλά μειώνεται το αίσθημα ευθύνης σου, με συνέπεια να κάνεις ό,τι… γουστάρεις χωρίς να έχεις τύψεις κι ενοχές!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα μπορέσεις να… συγκρατηθείς και να κρατηθείς σε μια σχέση που για αυτήν την περίοδο σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, λίγο οι πιέσεις και τα προβλήματα, λίγο η δική σου πιο ανάλαφρη διάθεση στα ερωτικά ζητήματα, δημιουργούν το πλαίσιο για να αποσκοπείς στο να περάσεις καλά και μόνο, με κάθε δύσκολη περίπτωση να γίνεται παρελθόν ή να μην έχει καν παρόν.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved