Αισθηματικά Καρκίνος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Καρκίνος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, ένα προσωπικό σου ζήτημα μπορεί να σε «καθηλώσει» και να βρεθείς σε αδιέξοδο, ίσως όμως να υπάρξει και μια εμπλοκή φίλου/ης στα προσωπικά σου, ενέργεια που θα σημάνει και την… εκπαραθύρωσή του από την ζωή σου! Μετά τα γενέθλιά σου, σημασία έχει να περάσεις καλά και σε αυτό να προσβλέπεις.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, γίνεται «της κολάσεως», με όλα τα συν και τα πλην που έχει αυτό, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα δοκιμαστεί… σκληρά! Μετά τα γενέθλιά σου, φαίνεται να εξιδανικεύεις καταστάσεις ή/και να «παραμυθιάζεσαι» με μια προοπτική που είναι ωραίο να την ονειρεύεσαι, αλλά δεν μπορεί να «σταθεί» στον πραγματικό κόσμο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια καθοριστική εξέλιξη θα αλλάξει πολλά.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, επικρατούν τα πάθη, τελικά όμως θα το βρεις το «λιμάνι» σου. Μην αρχίσεις μόνον να αναπολείς πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν κατάφεραν να επιβιώσουν! Μετά τα γενέθλιά σου, οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους, δεν έχεις λοιπόν παρά να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο και δεν χρειάζεται να πέσεις κατ’ ευθείαν στα σκληρά. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως να γίνουν και πράγματα που δεν μπορείς να αποτρέψεις.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved