Αισθηματικά Δίδυμοι 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά  Δίδυμοι 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, περνάς μεν καλά αλλά δείχνει δύσκολη η σταθεροποίηση μιας κατάστασης, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κρούσματα απιστίας ή/και κάτι που κινείται στην σφαίρα της εξιδανίκευσης και της φαντασίωσης. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως τα πράγματα δείχνουν αρκετά πιο… ζόρικα με ένα πάθος σου να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ζωή σου, ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστεί να ελέγξεις ζήλιες κι εμμονές… απ’ όπου κι αν πηγάζουν!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, είναι πολλά τα… απατηλά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα περάσεις καλά. Μετά τα γενέθλιά σου, αν είσαι ήδη σε μια σχέση… δύσκολα θα παραμείνεις σε αυτήν, αφού τα αιτήματα ανεξαρτησίας είναι πολύ ενισχυμένα, αν όμως είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να έχεις μια απροσδόκητη όσο και σπάνια εμπειρία σχέσης.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, που όμως έχει και κάποιες «σκοτεινές» πλευρές, που θα τις βρεις μπροστά σου. Μετά τα γενέθλιά σου, αν είσαι μόνος/η θα… χρειαστεί να περάσεις από πολύ διαφορετικές καταστάσεις, που μπορεί να σημαίνει και διαφορετικοί τύποι σχέσεων, ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση, με τις πολλαπλές επιλογές να σου… γνέφουν μάλλον θα… δυσκολευτείς να παραμείνεις σε αυτήν!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved