Αισθηματικά Ταύρος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Ταύρος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι καταστάσεις είναι αντιφατικές και πρακτικά ό,τι ζητάς, το σύμπαν σου… σερβίρει το αντίθετό του! Πες το καψόνι, πες το όπως θες, μην περιμένεις όμως να δεις χαρά και να σου μείνει. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το κλίμα αλλάζει και θα μπορέσεις κι εσύ να ζήσεις τον… μύθο σου, κι… όρεξη να ‘χεις! Δεν θα σου λείψουν ούτε η κοινωνική ζωή, ούτε οι γνωριμίες με άτομα που είναι στον «αφρό». Το αν βέβαια όλα αυτά θα καταλήξουν σε μια σχέση που να σε εκφράζει απόλυτα μένει να αποδειχθεί στην πράξη, αλλά σε κάθε περίπτωση έχεις εξασφαλισμένη την καλοπέρασή σου.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι και το… αποκούμπι σου, κάτι δηλαδή που σε βοηθά να χαμογελάσεις, αυτό όμως ισχύει περισσότερο αν έχεις ελευθερία κινήσεων, αφού ως δεσμευμένος/η θα έχεις δυσκολίες είτε λόγω μιας ασυμφωνίας με το ταίρι σου, είτε επειδή θα υπάρξουν εξωτερικές πιέσεις που θα επηρεάσουν καταλυτικά και την σχέση σου. Μετά τα γενέθλιά σου, η αλλαγή και η ανατροπή των δεδομένων δείχνει να είναι μονόδρομος, ταυτόχρονα όμως φαίνεται να υπάρχουν δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που καθιστούν την όλη κατάσταση ένα… σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ενδοοικογενειακές έριδες, που θα σε αναγκάσουν να βάλεις τα όριά σου, αν όμως είσαι μόνος/η έχεις καλές πιθανότητες για να βρεις ένα ταίρι που σου παρέχει ασφάλεια. Μετά τα γενέθλιά σου και κόντρα στις πιέσεις και τα προβλήματα μιας δύσκολης χρονιάς, θα έχεις την δυνατότητα να ζήσεις έναν ζεστό έρωτα, που θα γίνει το καταφύγιό σου για κάθε δύσκολη στιγμή. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα… μεγάλο βήμα προς την αποκατάστασή σου, στην περίπτωση που είσαι μόνος/η.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved