Αισθηματικά Κριός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Κριός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, υπάρχουν τα περιθώρια για να επισημοποιήσεις μια σχέση ή/και να νιώσεις καλυμμένος/η συναισθηματικά, μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το σκηνικό αλλάζει και ο… δαίμων της περιπέτειας εισβάλλει στην ζωή σου, καθιστώντας απρόβλεπτη την ερωτική σου ζωή, αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να περάσει κρίση. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα πας από το ένα άκρο στο άλλο, με τα δυνατά συναισθήματα να είναι σε κάθε περίπτωση κοινός παρονομαστής.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να περάσεις καλά, επεκτείνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου, αλλά και για να προχωρήσεις σε ένα επίσημο βήμα. Μετά τα γενέθλιά σου πολλά θα εξαρτηθούν από το τι περιορισμούς έχεις, αφού με τον Δία στο ζώδιό σου θα προσπαθήσεις να τους… αποτινάξεις και να ζήσεις πιο ελεύθερα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει κρίση σε μια φιλική σχέση σου, εξ αιτίας μιας παρέμβασης στα προσωπικά σου κι εσύ όμως να μην μπαίνεις στα «χωράφια» των άλλων.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να πιάσεις το… τζακ ποτ με μια σχέση που έχει πολλά πλεονεκτήματα, συν το βαθύ συναίσθημα που την διέπει, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να μπλέξεις με ένα άτομο που πέρα από αυτά που σου προσφέρει είναι μπλεγμένο σε πολλά κι… αμαρτωλά! Μετά τα γενέθλιά σου πάλι είναι πιθανό να «ζήσεις ένα όνειρο» και μέχρι να… ξυπνήσεις, απόλαυσέ το, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και την εμπειρία μιας σχέσης… ολίγον παράδοξης για τα δεδομένα σου.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2022: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved