Υδροχόος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Υδροχόος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιό σου, μαζί με κάποιες ευκολίες που είχες, αφήνοντας στο… πόστο του τον Κρόνο, που σημαίνει ότι οι ευθύνες σου θα αυξηθούν, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να κτίσεις πάνω σε ότι σου προέκυψε είτε από επιλογή, είτε από τύχη. Ωστόσο, με τον Κρόνο πάει… πακέτο κι ο Ουρανός στον Ταύρο, αφού για ένα διάστημα σχηματίζουν τετράγωνο μεταξύ τους, οδηγώντας σε μια αλληλουχία καταστάσεων που όχι μόνον διαφέρουν μεταξύ τους όσο η μέρα με την νύχτα, αλλά και αντιπαρατίθενται η μια στην άλλη!

Δεν μπορείς, λοιπόν, να θεωρήσεις ακόμη κάτι σαν οριστικό αλλά λόγω… συγγένειας με τον Ουρανό σε συμφέρει να… επιμείνεις ανατρεπτικά ή/και να συνεχίσεις τις αλλαγές, παίρνοντας πάνω σου την ευθύνη τους και όποια δυσκολία συνεπάγεται, παρά να λειτουργήσεις συντηρητικά ή σύμφωνα με τα «πρέπει» που σου θέτουν οι άλλοι, καταλήγοντας... και χαμένος/η και δαρμένος/η!

Τέτοιο δίλημμα είναι πιθανό να σου προκύψει τον Φεβρουάριο και τον Μάιο, που πρακτικά «τρέχουν» δύο εκλείψεις, με την Ηλιακή στις 30/4 να είναι αντιπροσωπευτική του διχασμού αλλά την Σεληνιακή στις 16/5 να… ψηφίζει Κρόνο δαγκωτό, που σημαίνει ότι οι περιορισμοί έχουν τον πρώτο λόγο.

Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου θα σε ταλαιπωρήσει σε συναισθηματικό κυρίως επίπεδο, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα των διλημμάτων είναι η Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου, που απειλεί να σε… ξετινάξει, πηγαίνοντας σε από το ένα άκρο στο άλλο!

Αντίθετα η Ηλιακή έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου θα σου δώσει πλεονέκτημα στην καριέρα σου ή αναφορικά με ένα σημαντικό στόχο σου.

Ο, δε, Δίας θα συνεχίσει να σε διευκολύνει σε πρώτη φάση οικονομικά από τους Ιχθύς (θα βρίσκεται εκεί από τις 29/12/2021 έως 11/5/2022 και από τις 27/10 μέχρι τις 20/12), με την Νέα Σελήνη στις 2/3 να συνηγορεί ακόμη και σε… μυθικά κέρδη, ενώ η παρουσία του στον Κριό αναμένεται να αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία σου. Με δεδομένο μάλιστα το ότι ο πλανήτης της ανάπτυξης και της επέκτασης συμμετέχει σε αρκετές από τις Νέες Σελήνες της χρονιάς, μπορείς να προσδοκάς σε ποικίλα ευεργετήματα, που ναι μεν δεν αναφέρονται σε βασικούς τομείς της ζωής σου αλλά… γιατί να πεις όχι στην απόκτηση μέσων, σε αβανταδόρικες γνωριμίες ή και σε ταξίδια με αίσια εξέλιξη;

Τέτοια είναι η Νέα Σελήνη στις 29/6, η επόμενη στις 28/7 και στην συνέχεια εκείνη του Σεπτεμβρίου στις 26 και η τελευταία της χρονιάς στις 23/12. Να θυμάσαι ,δε, ότι μια Νέα Σελήνη ασκεί την επιρροή της για περίπου 30 ημέρες αφ’ ότου γίνει.

Ανοίγοντας τώρα το κεφάλαιο «ανάδρομοι πλανήτες», σε αφορά άμεσα ο Ερμής που θα πάει με την… όπισθεν στο ζώδιό σου, από τις 13 μέχρι τις 26/1, καθιστώντας αναγκαία κι εφικτή την ρύθμιση-διόρθωση παλαιότερων υποθέσεών σου, αλλά και… περίπου ανέφικτη την δρομολόγηση νέων σχεδίων. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να αξιοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι».

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και από τις 9/5 μέχρι τις 3/6, στους Διδύμους αρχικά κι από τις 23/5 στον Ταύρο, ορίζοντας δύο φάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν για διαφορετικούς λόγους. Η πρώτη ανοίγει μια παρένθεση στα προσωπικά σου, ενώ η δεύτερη επαναπροσδιορίζει ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζει και η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους από τις 30/10, αφού… αυτή κι αν είναι παρένθεση, με τους/τις πρώην να μπαίνουν γερά στο παιχνίδι και τους/τις άλλους/ες να κωλύονται! Αν πάλι έχεις παιδιά, η παρένθεση μπορεί να φορά στις σχέσεις σας, είτε πρόκειται για μια προσωρινή απομάκρυνση είτε αντίθετα για την αναβίωση μιας συγκατοίκησης,

Όσο για την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 29/1/22), πέρα από τις αναδρομές συναισθηματικής φύσεως, μπορεί να ταλαιπωρήσει την υγεία σου, με κάτι που… ό,τι κι αν κάνεις, δεν θα περάσει μέχρι να επανέλθει σε ορθή φορά, ίσως όμως να επανεμφανιστεί κι ένα πρόβλημα, που θεωρούσες πως το έχεις ξεπεράσει.

Τέλος, θέλει ειδική μνεία η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σου (από τις 6/3, μέχρι τις 15/4) αφού θα επιταχυνθούν εξελίξεις ή εσύ θα… τρέχεις για να προλάβεις, Κρόνου παρόντος όμως να θυμάσαι ότι η ενέργειά σου μπορεί να βρεθεί στα… πολύ κάτω της και τελικά να ταλαιπωρηθείς από πόνους ή/και ένα ατύχημα στα πόδια, να προσέχεις όμως και το κυκλοφορικό σου, ειδικά τον Μάιο.

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved