Κινέζικη αστρολογία: Ετήσιες προβλέψεις για το Έτος του Βούβαλου του Μετάλλου

Διάβασε τι προβλέπεται για το 2021 για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Ετήσιες προβλέψεις για το Έτος του Βούβαλου του Μετάλλου

Η Πρωτοχρονιά για τους περισσότερους Ασιάτες (κι όχι μόνο τους Κινέζους) γιοράζεται με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που το 2021 "πέφτει" στις 11/2. Κάθε Έτος ανήκει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο και στοιχείο. Φέτος έχουμε τη Χρονιά του Βούβαλου του Μετάλλου.

Διάβασε παρακάτω την Ετήσια πρόβλεψη του ζωδίου σου και μάθε για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου! Αν δεν ξέρεις τι ζώδιο και στοιχείο είσαι, βρες το ΕΔΩ!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις στην καριέρα σου, κατά τη διάρκεια του 2021. Θα επιβαρυνθείς με πρόσθετα καθήκοντα που θα απαιτούν πολλή προσπάθεια από την πλευρά σου, αλλά λόγω της φύσης σου, δεν θα διστάσεις να σηκώσεις το γάντι. Κι αυτό είναι που θα σε ανταμείψει με προαγωγή σε ανώτερη θέση ή με αύξηση μισθού. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά σου για να σκεφτείς "έξω από το κουτί" και να λύσεις τα προβλήματα που προκύπτουν. Επίσης, τώρα είναι η ευκαιρία σου να βάλεις στην άκρη χρήματα, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου, κυρίως το πρώτο μισό της χρονιάς, που δε θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα, κάτι που μπορεί να συμβεί στο δεύτερο μισό. Η υγεία σου θα είναι πάρα πολύ καλή.

Η ερωτική και συζυγική σου ζωή θα έχει αρκετές ευχάριστες στιγμές. Θα συνυπάρχει το πάθος και η σταθερότητα, αλλά θα εμφανιστούν και πολλοί πειρασμοί, οπότε αν είσαι σε σχέση πρέπει να προσέχεις. Αν είσαι ελεύθερος, η δημιουργία ενός δεσμού είναι πολύ πιθανή.

Κινέζικη Αστρολογία: 9 ενδιαφέροντα πράγματα που σίγουρα δε γνωρίζεις!

Βούβαλος

Το 2021 θα είναι μια πολύ... καρποφόρα χρονιά για σένα, με χαρούμενες στιγμές και εξαίρετη δύναμη. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή έχεις δική σου επιχείρηση θα ανταμειφθείς οικονομικά για την επιμέλεια και τις δεξιότητές σου. Ίσως ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια ή μια κερδοφόρα συνεργασία. Αν είσαι υπάλληλος, να ακούς τη γνώμη ενός συναδέλφου σου και να μην κάνεις του κεφαλιού σου, αν βρεθείς σε δίλημμα ή κολλήσεις κάπου. Να προσέχεις την υγεία σου φέτος. Καθώς θα εργάζεσαι περισσότερο, μπορεί να αυξηθεί το στρες και η κόπωσή σου. Επιπλέον, όλα αυτά που θέλεις να κάνεις θα εντείνουν το άγχος σου και συχνά θα έχεις συναισθηματικές αντιδράσεις και αδυναμία συγκέντρωσης στους στόχους σου.

Η οικογένεια θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί φέτος να παντρευτείς, ενώ αν είσαι παντρεμένος ενδεχομένως να καλωσορίσεις ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Από την άλλη, εσύ που έχεις παιδιά, φρόντισε να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί τους και να τους διδάξεις όσα περισσότερα γίνεται. Ωστόσο, η καθημερινότητά σου θα διαταραχθεί από αχρείαστα (όπως θα φανεί μετά) ταξίδια και πρόσθετες κοινωνικές δραστηριότητες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Θα χρειαστεί να επιδείξεις γενναιότητα για να αντιμετωπίσεις μια από τις πιο απαιτητικές χρονιές στη ζωή σου. Όλα τα επαγγελματικά σου σχέδια ενδέχεται να πάνε στραβά, λόγω εμποδίων από άλλους που έχουν μεγαλύτερη εξουσία. Το πείσμα σου θα οδηγήσει σε περιττές εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Μπορείς να ελαχιστοποιήσεις τη ζημιά, αντιμετωπίζοντας δυσμενείς καταστάσεις με υπομονή και ηρεμία. Διαφορετικά, τα προβλήματά σου θα πολλαπλασιαστούν. Αν σκέφεσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, καλό θα ήταν να το αναβάλλεις γιατί δεν προβλέπεται κέρδος για το 2021, όχι όμως ότι θα υποφέρεις οικονομικά. Μάλλον θα παραμείνεις στα ίδια επίπεδα με πέρσι.

Ερωτικά, θα υπάρξει μεγαλύτερη σταθερότητα αυτό το έτος, σε σύγκριση με το 2020, οπότε αν είσαι σε μια σοβαρή σχέση, αλλά δεν έχεις ακόμη παντρευτεί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Εάν είσαι ήδη παντρεμένος, ευνοείται η απόκτηση ενός παιδιού. Αν είσαι ελεύθερος, θα συναντήσεις αρκετά άτομα, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις τη σωστότερη επιλογή, με βάση όχι μόνο την καρδιά, αλλά και το μυαλό σου.

Λαγός/Γάτα

Παρότι θα καθυστερήσουν να πραγματοποιηθού κάποια σχέδιά σου για το 2021, θα γίνουν. Είναι μια καλή χρονιά για να εστιάσεις στη δημιουργία ή τη βελτίωση των συναδελφικών σχέσεών σου, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της θέσης σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένεις πολλά από τους άλλους. Να είσαι προετοιμασμένος για απογοητεύσεις, παρά την αφοσίωσή σου. Η οικονομική σου κατάσταση δε θα αλλάξει, εκτός εάν βρεις μια νέα πηγή εισοδήματος, που είναι πιθανό το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

Το 2021 θα είναι μια υπέροχη χρονιά για τη δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης. Ωστόσο, αν είσαι ελεύθερος αυτό είναι πιθανό να γίνει μόνο εάν ξεκινήσεις να βγαίνεις έξω. Όσο παραμένεις (ουμε) σε καραντίνα, τόσο οι ευκαιρίες θα απομακρύνονται. Εάν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν ζητήματα με το ταίρι σου. Οι έντονες διαφωνίες, οι διαμάχες και άλλα δευτερεύοντα θέματα ενδέχεται να φέρουν το τέλος της. Πρόσεξε και την υγεία σου γιατί θα έχεις κάποιες ενοχλήσεις, λόγω άγχους και πίεσης.

Δράκος

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να δουλέψεις πολύ περισσότερο το 2021. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι κάποιες φορές θα σου φαίνονται πιο δύσκολοι από ό, τι συνήθως. Να σχεδιάσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου και να ζητήσεις βοήθεια από άτομα είτε ανώτερα ιεραρχικά είτε έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο αντικείμενο. Εάν κάνεις και τα δύο αυτά πράγματα, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να επιτύχεις. Επιπλέον, να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τους συναδέλφους σου γιατί αν δεν τα πας καλά μαζί τους, δε θα τα καταφέρεις. Οικονομικά πάντως δε θα έχεις πρόβλημα. Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μια μεγάλη αγορά, είναι προτιμότερο να την κάνεις το πρώτο 3μηνο του έτους γιατί το τελευταίο και στις αρχές του 2022 θα σου χρειαστούν χρήματα.

Αρκετά σκαμπανεβάσματα θα έχει και η ερωτική σου ζωή, είτε είσαι μόνος είτε όχι. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος θα φέρνει ζήλια, ενώ θα υπάρξουν βασικές διαφωνίες και καβγάδες. Αν είσαι ελεύθερος, μια αλλαγή στην εμφάνιση ή το στιλ ντυσίματός σου θα αυξήσει την πέρασή σου στο αντίθετο φύλο. Η υγεία σου χρειάζεται προσοχή, σε περίπτωση που κάνεις χειρονακτική εργασία ή είσαι αθλητής, καθώς θα υπάρξουν τραυματισμοί.

Φίδι

Αν είναι να αντιμετωπίσεις προβλήματα το 2021, τότε το πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν στα επαγγελματικά σου. Η, δε, προσοχή σου θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ομαδική εργασία. Για αυτόν τον λόγο, να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου φέτος. Το αν έχεις καλή ή κακή σχέση μαζί τους θα καθορίσει το εάν η καριέρα σου είναι επιτυχής ή γεμάτη δυσκολίες. Εάν τα καταφέρεις, τότε θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των ανωτέρων σου και ίσως πάρεις μια αύξηση, προαγωγή ή ένα bonus. Η κατάσταση στα οικονομικά σου θα είναι σχετικά σταθερή. Τα επιπλέον χρήματα εξαρτώνται κυρίως από το πόσο επιτυχημένος θα είσαι στη δουλειά σου. Αν όλα πάνε καλά, τότε να κάνεις μεγάλες αγορές, αρκεί να είναι απαραίτητες. Απόφυγε επενδύσεις, εκτός αν είναι σε ακίνητα και αγορά μετοχών.

Είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, η τύχη είναι στο πλευρό σου! Στη δεύτερη περίπτωση, είναι μια υπέροχη χρονιά για να κάνεις το επόμενο βήμα με τον/η σύντροφό σου, δηλαδή, να αρραβωνιαστείς, να συμβιώσεις ή να παντρευτείς. Αν είσαι ελεύθερος, ευνοείσαι στη δημιουργία ενός μακρόχρονου δεσμού.

Άλογο

Στα επαγγελματικά σου, φέτος θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερο κόπο και προσπάθεια από το συνηθισμένο, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει. Όλα όμως θα γίνουν πιο εύκολα, αν έχεις καλή συνεργασία. Αν η εργασία σου απαιτεί να μιλάς συχνά με άλλους ανθρώπους ή έχεις πελάτες, θα έχεις καλύτερη χρονιά από κάποιον που κάνει μια μοναχική δουλειά. Ως επί το πλείστον, δεν είναι ιδανικό το έτος για να αναζητήσεις μια άλλη δουλειά, εάν έχεις ήδη, ωστόσο, ευνοείσαι στο να βρεις, εάν είσαι αρκετό καιρό άνεργος. Η μόνη περίπτωση να πάρεις αύξηση ή προαγωγή είναι να... πιάσεις φιλίες με το αφεντικό σου ή να κάνεις κάτι που θα τον εντυπωσιάσει. Θα υπάρξει μια αστάθεια στα οικονομικά σου. Επιπλέον, δεν πρέπει το 2021 να δανείσεις χρήματα σε πρόσωπο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά, αφού κινδυνεύεις να τα χάσεις.

Στην ερωτική σου ζωή, ως επί το πλείστον, τα πράγματα θα σου φαίνονται άνευ σημασίας. Αν και αυτό μπορεί να είναι βαρετό, σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχουν "δράματα", που αρκετοί δεν τα θέλουν. Αν αποφύγεις τους πειρασμούς, η σχέση σου θα είναι εντάξει. Αν είσαι μόνος, πέρα από κάποιες περιπέτειες, δε δείχνει να αλλάζει η κατάστασή σου.

Κατσίκα/Πρόβατο

Φέτος, πιθανότατα να είσαι φουλ απασχολημένος με την εργασία σου. Αυτό σημαίνει ότι θα εργάζεσαι περισσότερο από άλλες φορές και συχνά οι ρυθμοί θα είναι τέτοιοι που θα σου είναι δύσκολο να αντέξεις. Ωστόσο, αυτό είναι ένα σημάδι από το σύμπαν, για να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον συναδέλφό σου. Εάν καταφέρεις να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου, κατά τη διάρκεια αυτής χρονιάς, ο εργοδότης σου θα σε ανταμείψει για τις προσπάθειές σου! Αυτόν τον χρόνο πάντως, τύχη στα οικονομικά σου δεν έχεις, οπότε να αποφύγεις περιττές αγορές και αχρείαστα έξοδα. Στην υγεία σου θα έχεις κάποιες μικρές ενοχλήσεις, όπως πονοκεφάλους, αυπνίες ή στομαχικές διαταραχές.

Αν είσαι μόνος, τύχη στον έρωτα δεν έχεις φέτος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσεις να βγεις κάποια ραντεβού, κυρίως το καλοκαίρι, αλλά είναι μάλλον απιθανό να συναντήσεις τον/η μελλοντικό/η σου σύντροφο. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν, παρά στο ταίρι σου, κάτι που θα γίνει αιτία καβγάδων.

Πίθηκος

Το 2021, θα φέρει πολλές νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο περισσότερες θα εμφανίζονται. Με την εκπλήρωση των καθηκόντων σου, θα βελτιώσεις τη σχέση με τους ανωτέρους σου, αν είσαι υπάλληλος και μπορεί να κατακτήσεις μια υψηλότερη θέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα αυξήσεις το κέρδος σου. Εάν έχεις κάποιο πρόβλημα στη δουλειά φέτος, αυτό θα οφείλεται στη συχνή έλλειψη ψυχραιμία σου. Κάνε το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Εάν δεν μπορείς να τα βρεις μαζί τους, τότε θα αντιμετωπίσεις επιπλοκές. Τυχερός θα είσαι και στα οικονομικά σου, οπότε μπορείς να ξοδέψεις χρήματα ικανοποιώντας κάποιες επιθυμίες σου. Απόφυγε όμως τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια. Αναφορικά με την υγεία σου, θα πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου, αποκλείοντας λίπη και γλυκά.

Ερωτικά, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι, θα είσαι στα καλύτερά σου. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος, θα είσαι πιο τυχερός, απο αυτούς που είναι δεσμευμένοι. Θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν οι διαθέσιμες επιλογές σου. Ωστόσο, ο έρωτας φαίνεται να έρχεται από τον... φιλικό σου κύκλο.

Πετεινός

Το 2021, η επαγγελματική σου ζωή θα έχει τις ευκολίες και τις δυσκολίες της. Από τη μία πλευρά, θα είσαι πολύ παραγωγικός, ολοκληρώνοντας με επιτυχία όλες τις εργασίες σου, οπότε είναι πιθανό να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου και να λάβεις μια αύξηση ή προαγωγή! Από την άλλη, πιθανότατα φέτος να έχεις πιο απαιτητικές εργασίες από ό,τι πέρσι. Αυτό μπορεί να σε αγχώσει, οπότε σου είναι απαραίτητες οι καλές σχέσεις με τους/ις συναδέλφους σου. Πρόσεξε όμως γιατί κάποιος νέος ίσως δουλεύει εναντίον σου ή σε καπελώσει. Τύχη έχεις στα οικονομικά σου κι όσο δεν ξοδεύεις άσκοπα χρήματα, τόσο θα σου έρχονται. Έχε υπόψη σου ότι είναι η ιδανική χρονιά για να μαζέψεις ένα αξιοσέβαστο ποσό. Αναφορικά με την υγεία σου, αν δε χαζεύεις, θα αποφύγεις ατυχήματα και μικροτραυματισμούς.

Αν είσαι μόνος, τότε το πιο πιθανό είναι να παραμείνες έτσι για το υπόλοιπο του έτους. Μπορεί να υπάρχουν κάποια άτομα που θα σου κάνουν κλικ, αλλά δε θα υπάρξει σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα έχεις καλύτερη τύχη στον έρωτα. Στη σχέση σου θα υπάρχει σταθερότητα, αλλά για να βελτιωθεί περισσότερο χρειάζεται να συζητάτε με το ταίρι σου για τα αισθήματά σας.

Σκύλος

Το 2021, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή έχεις δική σου επιχείρηση, τότε είναι πιθανό να δεις αύξηση των εργασιών σου κάτι που μπορεί να βοηθήσει τόσο στη βελτίωση της φήμης σου, όσο και στην οικονομική σου κατάσταση. Νέοι πελάτες και νέες ευκαιρίες είναι πιθανό να έρθουν στο δρόμο σου και πρέπει να τα εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Αλλά και αν είσαι υπάλληλος, θα τα πας περίφημα. Μπορεί να έχεις κάποιο άγχος κατά καιρούς, όμως στο τέλος θα αποζημιωθείς. Δεν αποκλείονται παραπάνω χρήματα, όσο και προσωπικά κέρδη από τη δουλειά σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να αυξήσεις και τα έξοδά σου. Στην υγεία σου, μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα με το πεπτικό σου σύστημα, οπότε φρόντισε να τρως σωστά και σε συγκεκριμένες ώρες, να ασκείσαι και να κοιμάσαι περισσότερο.

Η κατάσταση στα ερωτικά σου θα είναι ασταθής. Αν είσαι μόνος και ψάχνεις ένα άτομο για σχέση, δε θα το βρεις. Πιο πιθανό είναι να κάνεις καινούργιους φίλους. Από την άλλη, αν είσαι δεσμευμένος, το κλειδί της επιτυχίας είναι η επικοινωνία. Όσο πιο πολύ συζητάτε με το ταίρι σου, τόσο τα θέματά σας θα λύνονται.

Χοίρος

Φέτος θα χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο κι αυτό ισχύει είτε είσαι υπάλληλος σε μια εταιρεία είτε είσαι αυτοαπασχολούμενος. Θα πρέπει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια, ακόμη και όταν εργάζεσαι σε κάποιο ομαδικό πρότζεκτ. Βελτίωσε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να επέλθει βελτίωση και στις προοπτικές εξέλιξής σου. Δίνοντας προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, ακόμη και τις πιο μικρές και επισημαίνοντάς τες στους ανωτέρους σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Το 2021, είναι προτιμότερο να εξοικονομήσεις χρήματα από το να τα ξοδέψεις. Είναι μια κακή χρονιά για να κάνετε επενδύσεις ή μεγάλες αγορές. Για αυτούς τους λόγους, είναι καλύτερο να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Η υγεία σου, σε γενικές γραμμές, θα είναι αρκετά καλή. Αν προσέχεις, θα αποφύγεις κάποιους μικροτραυματισμούς.

Αν είσαι μόνος, μάλλον δε θα συναντήσεις το άλλο σου μισό αυτή τη χρονιά. Μπορείτε να υπάρξει ένα φλερτ, πιθανόν το καλοκαίρι, ωστόσο, δε θα εξελιχθεί σε σχέση. Ευτυχώς, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχεις δράματα στην ερωτική σου ζωή, κάτι που δε θα λείψει από σένα που είσαι δεσμευμένος, εξ αιτίας της έλλειψης συνεννόησης με το ταίρι σου.

Διάβασε επίσης: Χαρακτηριστικά των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας

Ζώδια Κινέζικης αστρολογίας: Φίλοι κι εχθροί

Κινέζικη Αστρολογία: Ποιοι είναι οι τυχεροί σου μήνες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved