Ιχθύ... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Ιχθύ... τι σε περιμένει το 2021;


Όμορφα να κυλήσει το 2021 για εσάς μοναδικά μου πλάσματα και πάμε να δούμε τι σας φέρνει ο κάθε μήνας!

Όλο το έτος έχει Δία και Κρόνο στον Υδροχόο, να σας παιδεύουν και σας ωριμάζουν ψυχολογικά, αλλά έχει και μια ωραία έκπληξη για εσάς την οποία θα σας την πω όταν έρθει η ώρα! Ο Ιανουάριος έχει αρκετό Υδροχόο και κομμάτι από Ταύρο, αλλά αυτό που πρέπει κι εσείς κι όλοι μας να προσέξουμε, είναι ο ανάδρομος Ερμής στις 31 του μήνα στον Υδροχόο! Θα κρατήσει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου και θα σας χαρίσει άπειρες στιγμές αμφισβήτησης του εαυτού σας και της εχεφροσύνης σας! Κρατηθείτε γερά όμως, διότι…

Διότι από τα τέλη Φλεβάρη και μέχρι τις 21 Μαρτίου, θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας (!!!), ενώ από τις 16, θα έχετε και τον Ερμή! Θα λάμπετε μικρά μου, θα ακτινοβολεί το σεξαπίλ σας και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε όλα σας τα συναισθήματα και τις σκέψεις, χωρίς εμπόδια! Αν είναι να προσέξτε κάτι, αυτό είναι ο Άρης στους Διδύμους, που περισσότερο θα προσπαθήσει να σας δημιουργήσει εντάσεις ενδοοικογενειακά, αλλά μην μασάτε! Ο Απρίλιος έχει Κριό, Ταύρο και Δίδυμο, αλλά από τις 24 και μετά, σας ξηγιέται πανέμορφα με τον Άρη να περνάει στον Καρκίνο!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Έτσι ο Μάιος με Αφροδίτη κι Ερμή στους Διδύμους, ηρεμεί τα πράγματα στο σπίτι σας, ενώ ο Άρης στον Καρκίνο… Αχ, αυτός ο Άρης στον Καρκίνο! Φλερτάκι, σεξάκι, έρωτας και ξεγνοιασιά, στιγμές ωραίες με παρέες και καλή διάθεση θα σας προικίσει! Προσοχή όμως! Στις 26 γίνεται μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, ενώ ο Ερμής, ξεκινά ξανά ανάδρομη πορεία από τις 31 του Μαΐου! Η Έκλειψη ίσως σας στρεσάρει επαγγελματικά ή σε επίπεδο κοινωνικών σχέσεων, ενώ ο Ερμής ο ανάδρομος σας τα κάνει μαντάρα στο σπίτι σας.

Να σας πω και τα ωραία! Από τις 14 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, ο Δίας θα περπατήσει λιγουλάκι στο ζώδιό σας (πριν μπει για τα καλά το 2022!). Θα έχετε βοήθεια, θα ανακουφιστείτε, θα πάρετε μια ανάσα! Χαρείτε τον!

Ο Ιούνιος όμως έχει εκτός από τον ανάδρομο Ερμή και μια Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους στις 10. Ε, τώρα πια, το έχετε πάρει το κολάι: τα του οίκου σας και τα μάτια σας. Πρόσωπα, οικογένεια -δηλαδή- και σπίτι χρειάζονται την άμεση φροντίδα σας. Και για δείτε πόσο σας αγαπάει το Σύμπαν, σας δίνει και μια Αφροδίτη στον Καρκίνο όλο σχεδόν τον Ιούνιο, να σας βάζει σε… πειρασμό (στον οποίο δε θα ανταποκριθείτε –τρομάρα σας!- μέχρι τις 23 που τελειώνει ο ανάδρομος Ερμής!).

Ο Ιούλιος έχει έναν γρήγορο Ερμή στον Καρκίνο, αλλά σημασία αγαπητά μου θα δώσουμε στην Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 23, που είναι μια εκπληκτική -στη δική σας περίπτωση- προξενήτρα! Ο Αύγουστος φέρνει και τον Ερμή στην Παρθένο από τις 12 μέχρι τα τέλη του μήνα, τον Άρη (όλο το μήνα) επομένως αυτούς τους 2 μήνες θα έχετε ωραίες ευκαιρίες για να ζευγαρώσετε ή να προχωρήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας! Αν είναι να νιώσετε τσίμπημα, αυτό θα είναι από τον Άρη στην Παρθένο που μπορεί να φέρει καμία γκρίνια, αλλά μεταξύ μας, δε θα έδινα καν σημασία!

Ο Σεπτέμβριος από τις 11 και μετά, δίνει την Αφροδίτη στον Σκορπιό και σε εσάς τις ευχές του για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά, κάντε ό,τι προλαβαίνετε μέχρι τις 29, που ο Ερμής για τελευταία φορά, γίνεται ανάδρομος στον Ζυγό! Ναι, θα νιώσετε κομματάκι άβολα με τις σκέψεις σας, αλλά δε θα πάθετε καμία σοβαρή ταραχή! Άντε να φέρει στο προσκήνιο καμιά παλιά σχέση, αλλά σιγά που θα μασήσετε (μην τυχόν και ενδώσετε βρε!).

Ο Οκτώβριος ισιώνει τον Ερμή στις 18, ενώ ο Νοέμβριος έχει Ερμή κι Άρη στον Σκορπιό που θα σας απογειώσουν! Α! Μην το ξεχάσω! Έχει και μια Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 19. Να προσέχετε στο δρόμο και, επίσης, το τι λέτε γιατί παίζει να καταπιείτε τα λογάκια σας! Κατά τα άλλα όμως, θα νιώθετε δύναμη και θα έχετε τη θέληση να πάρετε την πέτρα και να τη στύψετε!

Ο Δεκέμβριος κλείνει το έτος με μια Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4, ενώ η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα γίνει ανάδρομη από τις 21 μέχρι την 1η ημέρα του 2022. Για ακόμα μια φορά η εργασία σας έρχεται στο προσκήνιο, καθώς κι ο κοινωνικός σας περίγυρος. Η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως σας φέρει μερικές παρεξηγήσεις με φίλους, αλλά τίποτα σημαντικό!

Καλή χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved