Υδροχόε... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Υδροχόε... τι σε περιμένει το 2021;


Ε, λοιπόν, ναι! Το 2021, δείχνει ότι θα είναι η χρονιά σας! Ο Δίας (με τα σου) θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για αρκετούς μήνες, ενώ παράλληλα, θα έχετε σύντροφο και τον Κρόνο (ΟΚ, ίσως θα μπορούσατε να ζήσετε και χωρίς αυτόν, αλλά αφού η προσφορά είναι 2 σε 1, θα τον λουστείτε…)

Ο Ιανουάριος ξεκινά με Δία, Κρόνο, αλλά κι Ερμή στο ζώδιό σας, επομένως, μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή με μυαλό καθαρό, να πάρετε ώριμες αποφάσεις και… να τις πάρετε σας παρακαλώ πριν τις 31 που γίνεται ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας. Ναι, η πρώτη πλανητική τρικλοποδιά του έτους κλήρωσε σε εσάς, αλλά σφίξτε τα δόντια, ράψτε το στόμα σας και κάντε υπομονή, στις 21 του Φλεβάρη, τελειώνει. Ο Φεβρουάριος μπορεί να έχει ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 21, αλλά για βοήθεια σας δίνει την Αφροδιτούλα στο ζώδιό σας να σας κάνει ένα μαλλί… άλλο πράγμα! Μεταξύ αστείου και σοβαρού, θα γοητεύσετε και θα γοητευτείτε, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Ο Μάρτιος εκτός από πολύ Ιχθύ που δεν σας ενθουσιάζει, έχει και Άρη στους Διδύμους! Ω, ναι, θα σας βοηθήσει να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια, να ξεδώσετε, να ερωτευτείτε και να διεκδικήσετε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους! Ο Απρίλιος θα κουβαλάει αυτόν τον υπέροχο Άρη μέχρι τις 24, επομένως, έχετε 2 σχεδόν μήνες μικρά μου να εκφραστείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες από τα κέρατα!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Μάιος εξακολουθεί να σας καλοπιάνει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Διδύμους (γνωριμίες, γόνιμες συζητήσεις και τρελό φλερτάκι!), αλλά το νου σας! Στις 26 γίνεται μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και στις 31 ξεκινά ο 2ος ανάδρομος Ερμής του έτους στους Διδύμους. Έχουμε και λέμε: κάποιες φιλικές σχέσεις θα δοκιμαστούν γερά. Κάποιες θα αντέξουν, κάποιες όχι. Στόχοι που βάλατε μπορεί να δείχνουν ότι απομακρύνονται πολύ, αλλά μην απογοητευτείτε. Επίσης… προσοχή στο πώς μιλάτε σε άτομα που αγαπάτε!

Ο Ιούνιος έχει κι αυτός μια Έκλειψη Ηλίου στις 10 στους Διδύμους, παράλληλα με τον ανάδρομο Ερμή. Ξανά μανά, προσέξτε τι λέτε και σε ποιον τον λέτε, ενώ αν είναι να βάλετε μπροστά μεγάλο project στη ζωή σας… ξανασκεφτείτε το κι αφήστε το για μετά τις 23 που θα έχει τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής! Ο Ιούλιος έχει Αφροδίτη κι Άρη στον Λέοντα που –ω!- θα σας απογειώσει καλοκαιριάτικα! Εδώ μιλάμε για μια ωραιότατη συγκυρία πλανητών που μπορεί να σας φτιάξει όχι μόνο τη διάθεση, την ψυχολογία σας ολόκληρη! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και εκφραστείτε, δοκιμάστε την τύχη σας (κυριολεκτώ), ζήστε όπως αγαπάτε, επιτρέψτε να σας γνωρίσουν άτομα που μπορεί να αποδειχτούν «το τυχερό» σας!

Ο Αύγουστος, από τις 17 και μετά, μοιάζει να γίνεται ενδιαφέροντας μήνας για εσάς, με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Ζυγό. Ο Σεπτέμβριος παίρνει και τον Ερμή και τον Άρη στο Ζυγό, πράγμα που σημαίνει ότι τα πράγματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας -επιτέλους- θα μοιάζουν να κυλούν αβίαστα, εύκολα, σχεδόν μαγικά! Παραφωνία (σιγά μην δεν υπήρχε), είναι ο 3ος και τελευταίος ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό που θα ξεκινήσει από τις 29.

Ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στις 18 Οκτωβρίου, αλλά ο Άρης, θα παραμείνει στον Ζυγό μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, άρα, ό,τι πήγε πίσω με τον ανάδρομο Ερμή, ο Άρης στον Ζυγό, έχει το χρόνο και την δύναμη να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Μα έχετε και την βοήθεια από τον Δία στο ζώδιό σας, αγαπημένα μου πλάσματα, άρα, μην σκιάζεστε!

Ο Νοέμβριος έχει αρκετό Σκορπιό, αλλά το θέμα μας (όλων μας) δεν είναι αυτό: το θέμα είναι η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 του μήνα, που στη δική σας περίπτωση μεταφράζεται ως εξής: δώστε την προσοχή σας και το χρόνο που απαιτείται στην οικογένειά σας και το σπιτικό σας! Ο Δεκέμβριος έχει μια Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4 κιόλας του μήνα, ενώ στις 21 η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στον Αιγόκερω. Για καλό και για κακό, μην τσακωθείτε με τους φίλους σας Χριστουγεννιάτικα και αποφύγετε να κάνετε βουτιές στο παρελθόν. Παλιούς γκόμενους μπορεί να βρείτε, την ησυχία σας όμως, όχι!

Καλή χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved