Αιγόκερε... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Αιγόκερε... τι σε περιμένει το 2021;


Καλή χρονιά σας εύχομαι να είναι το 2021 τρομερά μου πλάσματα και πάμε να δούμε τι ενδιαφέρον, αλλά και ποιες παγίδες έχει η χρονιά που ξεκινάει!

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και σας το λέω ευθύς αμέσως ότι θα σας πάει καλά! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για 1η φορά στο ζώδιό σας (θα την απολαύσετε για ακόμα μια φορά, τον Νοέμβριο!!!), ενώ ο Άρης θα σας κλείνει το μάτι από το ζώδιο του Ταύρου. Μου μυρίζει φλερτ, παιχνίδι ερωτικό, εκτόνωση πολλών απωθημένων! Θα γυρέψετε να χαλαρώσετε ή να πατήσετε γκάζι σε ό,τι σας γεμίζει, σας ευχαριστεί. Τολμήστε να κάνετε ερωτικές κινήσεις, θα σας βγουν σε καλό! Προσοχή! Στις 31 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο, επομένως, μέχρι εκείνες τις ημέρες, ό,τι κάνατε-κάνατε!

Ο Φεβρουάριος, εκτός από τον Άρη που θα εξακολουθεί να σας βάζει σε πειρασμό από τον Ταύρο, δε θα έχει κάτι ενδιαφέρον. Α! Μην το ξεχάσω: ο ανάδρομος Ερμής, έρχεται στα συγκαλά του στις 21. Ο Μάρτιος φοράει Ιχθύ, Κριό και Διδύμους. Από τους τρείς, δώστε βάση στους Διδύμους: θα έχουν τον Άρη αγκαλιά που θα σας δημιουργήσει πολλά κύματα στην καθημερινότητά σας, θα σας φέρει αλλαγές, αλλά δε ξέρω αν θα ξετρελαθείτε ή θα εκνευριστείτε. Θα δείξει!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Απρίλιος από τα μέσα και μετά, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ταύρο, μια χαρά θα σας πάει, αλλά μεταξύ μας… ζευγαρώστε όσο προλαβαίνετε και χαρείτε όσο χαρείτε διότι… τον Μάιο ο Άρης θα έχει περάσει για τα καλά στον Καρκίνο (ναι, καλά διαβάσατε, στον Καρκίνο!), πράγμα το οποίο σημαίνει ότι… θα αρχίσουνε τα όργανα! Ζευγαρωμένοι θα νιώσουν τα νεύρα τσίτα και singles θα μπουν στον πειρασμό να τσακωθούν μέχρι και με το φίκο στο σαλόνι! Αμ το άλλο; Στις 26, έχουμε μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη (νάτα και τα ψυχοτραλαλά μας!!!), ενώ από τις 31 ξεκινάει κι ο δεύτερος ανάδρομος Ερμής του έτους στους Διδύμους. Με τις υγείες μας! (όλοι μούρλια θα περάσουμε).

Τον Ιούνιο, έχουμε άλλη μια Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους (εν μέσω ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο), στις 10. Τι να κάνετε; Να υποκριθείτε ότι κάποια πράγματα δεν τα ακούτε και δεν τα βλέπετε. Έτσι και η εργασία σας και η καθημερινότητά σας δε θα διατρέξουν κανέναν κίνδυνο. Κάντε το παπί και πάμε παρακάτω! Βέβαια, θα έχετε και μια βοήθεια! Η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο όλο αυτό το διάστημα και όταν στις 23 τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής, θα μπορέσετε να γιατρέψετε πληγωμένες –από τον Άρη στον Καρκίνο- σχέσεις και να δημιουργήσετε και καινούργιες!

Ο Ιούλιος είναι ωραίος μήνας –δε λέω- αλλά όχι τόσο όμορφος, όσο είναι ο Αύγουστος για εσάς! Κουκλάκι ζωγραφιστό με αρκετή Παρθένο να θέλει να σας βάλει σε περιπέτειες: κάντε ό,τι τραβάει η ψυχή σας, όλα καλά θα πάνε! Ο Σεπτέμβριος είναι ένα μείγμα Ζυγού-Σκορπιού που σας βάζουν στο τριπάκι να δοκιμάσετε νέα πράγματα, αλλά μαντέψτε τι;;;;; Στις 29, ξεκινά ο τελευταίος (αμήν!) ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό αυτή την φορά!

Στις 18 Οκτωβρίου όμως τον ξεφορτωνόμαστε κι αγαλλιάζουμε! Ο Νοέμβριος έχει να σας προσφέρει δυο πράγματα: μια Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 19 στον Ταύρο και μια υπέροχη Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Η Έκλειψη στον Ταύρο ίσως τελειώσει κάποιους έρωτες, μα… μπορεί κάλλιστα και να τους ξεκινήσει! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, -όπως καταλαβαίνετε- είναι ένας υπέροχος οιωνός και φυσικά, οφείλετε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! Τώρα, τον Νοέμβριο! Τσακιστείτε! Ξέρω τι λέω!

Διότι έρχεται αγάπες μου ο Δεκέμβριος κι έχουμε μια Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 4 και την Αφροδίτη (αυτή που σας φωνάζω τόσην ώρα να εκμεταλλευτείτε ξεδιάντροπα!) να γίνεται ανάδρομη (άτσα!) από τις 21! Μεταξύ μας, κι ανάδρομη που είναι, καλή είναι, απλώς μην τρέξετε να μου καλλωπιστείτε μέχρι το μεδούλι (το πιάσατε το υπονοούμενο;;;) όσο είναι ανάδρομη. Α! Σταματάει την 1η Ιανουαρίου να είναι σκασμένη!

Καλό 2021!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved