Τοξότη... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Τοξότη... τι σε περιμένει το 2021;


Τι σας περιμένει καλά μου Τοξοτάκια το 2021; Πολλά και διάφορα, είναι η απάντηση!

Ο Ιανουάριος έχει την Αφροδίτη στο ζώδιό σας τις πρώτες 8 ημέρες του, άρα, όλα καλά μέχρι εδώ. Κατά τα λοιπά, θα φορεθεί ο Ταύρος (θα δώστε ρέστα στη δουλειά σας!), ο Αιγόκερως (μαζέψτε βρε και κανένα φράκο!) κι ο Υδροχόος θα σας στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς καβάλα στον Ερμή. Που να μην σώσει! Στις 31 γίνεται ανάδρομος και μένει έτσι μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου! Το μυαλό σας, ένας φραπές θα γίνει κι η επικοινωνία σας, θα θυμίζει πίνακα του Νταλί: όλοι θα θαυμάζουμε τα ακαταλαβίστικα που θα λέτε, κανείς δε θα σας νοά όμως!

Ο Μάρτιος εκτός από Ιχθύ, έχει έναν Άρη στους Διδύμους που γυρεύει να σας τεντώσει τα νεύρα μέσα στις σχέσεις σας, ενώ θα ανακουφιστείτε με την Αφροδιτούλα που θα μπει από τις 22 στον Κριό! Άτακτα μου πλάσματα, θα την περάσετε ζάχαρη και θα έχετε και τα τυχερά σας στον έρωτα (ή κάτι καλό θα ακούσετε για τα βλαστάρια σας!). Τον Απρίλιο να τον απολαύσετε τις πρώτες 15-20 ημέρες που θα αλωνίζει και θα σας υποστηρίζει ο Κριός, διότι μετά πιάνει ο Ταύρος να λαλά και μαντέψτε! Ο Άρης μπαίνει τις τελευταίες ημέρες στου Απριλίου στον Καρκίνο και μένει εκεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου! Θα παλέψετε γερά με τους δαίμονές σας και θα έχετε πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Μάιος είναι πολύ ενδιαφέροντας μήνας για εσάς: έχει Ερμή κι Αφροδίτη στους Διδύμους (βλέπω να σας προξενεύουν και να χαμογελάτε πλατιά!). Ωραίο πράγμα το φλερτάκι, ο έρωτας, το παιχνίδι, η ξεγνοιασιά, αλλά μικρά μου, 2 γεγονότα θα σημαδέψουν την ανεμελιά σας (είπα να ανεβάσω δραματική νότα μπας και με πάρετε στα σοβαρά!). Ο Ερμής γίνεται για ακόμα μια φορά ανάδρομος στις 31 στους Διδύμους (έρωτες και γαλιφιές κομμένα μαχαίρι λέμε!) και στις 26 γίνεται μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας. Πριν λιποθυμήσετε να σας θυμίσω ότι έχετε επιβιώσει άπειρες τέτοιες στο παρελθόν και σας λέω ότι, αν είναι να σας συμβεί κάτι, άντε να σας πω ότι θα μετανιώσετε για κάτι που συνέβη ή δεν συνέβη, αλλά ως εκεί.

Ο Ιούνιος έχει κι αυτός μια Ηλιακή έκλειψη στις 10 στους Διδύμους: τώρα ο εαυτός σας περνάει σε δεύτερο πλάνο και στο πρώτο μπαίνει εκείνος/η που είναι το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας. Κάτι θα ολοκληρωθεί, κάτι μπορεί αλλάξει, ότι κι αν είναι, δεν είναι το τέλος του κόσμου σας πάντως. Στις 23 ο Ερμής μας κάνει την τιμή να γίνει ορθόδρομος ενώ από τις 12, ο Άρης θα έχει ήδη περάσει στον Λέοντα. Τώρα ξεκινά πραγματικά το καλοκαίρι με τις χαρές του για εσάς! Ο Ιούλιος έχει και την Αφροδίτη στον Λέοντα, επομένως, τα πράγματα γίνονται σούπερ χαλαρά, όμορφα, θετικά και το μόνο που μένει, είναι να δράξετε τις ευκαιρίες!

Ο Αύγουστος έχει πολύ Παρθένο, αλλά από τα μέσα του μήνα κι ιδιαίτερα τον Σεπτέμβριο που φοράει χαρούμενο Ζυγό, θα έχετε ευκαιρίες να θέσετε καινούργιους στόχους, να τους επιτύχετε με το λιγότερο δυνατό κόπο, ενώ μπορείτε να περάσετε μούρλια με τις παρέες σας και να γεμίστε τις μπαταρίες σας! Μην με βαρέσετε, αλλά ο Ερμής στις 29, γίνεται ανάδρομος στον Ζυγό μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Δηλαδή, να τρέξετε να επωφεληθείτε όσο μπορείτε διότι μετά…

Ο Οκτώβριος ναι μεν έχει την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, αλλά μην επιχειρήσετε πολλά-πολλά με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 18! Μετά, κάντε ότι θέλετε κι αμολήσετε την γοητεία σας, όπου αγαπάτε! Ο Νοέμβριος, έχει μια Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 κι έχει και πολύ Σκορπιό (μέγας ενθουσιασμός για εσάς) κι Αιγόκερω (άλλο τρελό κέφι από εκεί). Προσοχή στην καθημερινότητα σας (κάτι μπορεί να συμβεί και να την διακόψει απότομα), προσοχή στην εργασία σας (αν κάτι σας πειράξει, αφήστε την Έκλειψη να «εκτονώσει» την ενέργεια της κι ορμάτε μετά βρε!).

Ο Δεκέμβριος, ο μήνας των γενέθλιών σας, ξεκινάει στις 4 με μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας. Σωστά μαντέψατε ότι ο άξονας των Εκλείψεων αυτού του Έτους, είναι ο άξονας Διδύμου-Τοξότη. Μην σκιάζεστε, μην τρομάζετε: αλλαγές ετοιμάζονται για εσάς, αλλαγές που μπορεί να σας βγάλουν σε νέα μονοπάτια, που ίσως να σας ταιριάζουν καλύτερα! Προσοχή και στην ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 21, αλλά μεταξύ μας, σιγά μην την φοβηθείτε!

Καλή Χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved