Σκορπιέ... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Σκορπιέ... τι σε περιμένει το 2021;


Καλή χρονιά να έχετε υπέροχα Σκορπιουδάκια μου και σίγουρα σας εύχομαι να είναι καλύτερη από την προηγούμενη!

Φέτος έχουμε πολύ Υδροχόο που δεν σας ενθουσιάζει και πολύ, αλλά εδώ που τα λέμε, θα έχετε κι εσείς τα τυχερά σας! Ο Ιανουάριος έχει έναν Άρη στον Ταύρο, που μπορεί να σας φέρει ένταση στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά εγγυημένα σας το λέω, αυτός που θα σας σπάσει τα νεύρα, είναι ο Ερμής στον Υδροχόο, που στις 31 θα γίνει ανάδρομος (ου να μου χαθεί!) και μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, στην οικογένεια σας, θα πάψετε ξάφνου να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον! Ο Φεβρουάριος διορθώνει στις 21 τον Ερμή, αλλά ο Άρης στον Ταύρο, θα εξακολουθεί να σας βάζει τρικλοποδιά στην σχέση σας με το έτερο ήμισυ. Ουφ!

Ο Μάρτιος έχει μούρλια Ερμή κι Αφροδίτη στους Ιχθύς. που σας ανεβάζουν την ψυχολογία, τη λίμπιντο, τα τυχερά σας, τις γνωριμίες και τους έρωτες σας στα ύψη! Ο Απρίλιος έχει πάλι Ταύρο, αλλά σε Ερμή κι Αφροδίτη, που πιστέψτε το, το καλό σας θέλουν! Αμε! Σας έκανε ο Ιχθύς τις πρώτες επαφές και τις ωραίες γνωριμίες, κι έρχεται τώρα ο Ταύρος, να τις θεμελιώσει! Σχέσεις κι έρωτες ωραίοι θα γεννηθούν και θα στεριώσουν! Και που να δείτε και τι σας έχω τον Μάιο βρε!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Μάιος έχει Άρη στον Καρκίνο που σας απελευθερώνει αρκετά και σας βάζει σε μια έντονα δημιουργική φάση, ενώ ο Δίας, παρόλο που ανήκει το 2021 στον Υδροχόο, αποφασίζει να βιαστεί και να μπει για λίγους μήνες στους Ιχθύς! Μα δεν είναι θαυμάσιο νέο; Ξέρετε πόση βοήθεια θα λάβετε; Πόση γοητεία θα σας χαρίσει και πόσα νέα ξεκινήματα στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να κάνετε;;; Τι με κοιτάτε καλέ; Ξεκινήστε για το άγνωστο… αφού όμως ολοκληρωθεί η Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 26 στον Τοξότη (με τις υγείες του) και να σας πω;;; Στις 31 ξεκινάει ο δεύτερος ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους! Οκ, κρατηθείτε και ξαμολιέστε για έρωτες και περιπέτειες αφού τελειώσει!

Και πότε τελειώνει; Ε, στις 23 του Ιουνίου. Αλλά δεν είναι μόνο ο ανάδρομος το θέμα μας. Έχουμε και μια Εκλειψη Ηλίου στους Διδύμους στις 10 του μήνα, άρα, προσοχή σε ότι δε θέλετε να βγει στη φόρα, μικρά μου! Επίσης, αν νιώσετε κάτι να ανακατεύεται μέσα σας, δε θα είναι το γιουβέτσι που σας έπεσε βαρύ, αλλά… τα ψυχοτραλαλά σας, που μπορεί να σας βγουν στην επιφάνεια! Για παρηγοριά θα έχετε την Αφροδίτη στον Καρκίνο, να χρυσώνει το χάπι του ανάδρομου.

Με τούτα και με κείνα, φτάνουμε στον Ιούλιο που μέχρι τα τέλη του, ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύς! Μετά, ξαναγυρίζει στον Υδροχόο (κομμάτι άνοστος για εσάς), άρα, χαρείτε όσο μπορείτε! Ο Αύγουστος έχει αρκετή Παρθένο που μπορεί να οργανώσει ωραία τις νέες σας γνωριμίες και να σας βοηθήσει να θέσετε και κανένα στόχο για το χειμώνα (λέμε και κανένα ανέκδοτο καλοκαιριάτικα, να περάσει η ώρα…).

Ο Σεπτέμβριος γίνεται πολύ πολύ ενδιαφέροντας μήνας, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο σας στις 11 και να σας κάνει να λάμπετε και να ακτινοβολείτε τρελό σεξαπίλ! Προσοχή! Στις 29 ξεκινά ανάδρομη πορεία (για τελευταία φορά) ο Ερμής στον Ζυγό! Τον Οκτώβριο σταματάει ο ανάδρομος Ερμής στις 18 κι αυτό είναι το μοναδικό highlight του μήνα για εσάς!

Αλλά τι σας έχω! Τι σας έχω! Το Νοέμβριο, ο Άρης κι ο Ερμής μπαίνουν στο ζώδιο σας και με το δίκιο σας, θα διεκδικήσετε όσα σας χρωστάει το Σύμπαν! Μαζί σας, αλλά στις 19, έχουμε μια Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, που θα αφήσει μια περίεργη γεύση στο στόμα σε μερικούς/ές από εσάς. Κάποιους, ίσως χρειαστεί να τους αφήσετε πίσω, έτσι ώστε να μπορέσετε να εκτιναχθείτε μπροστά… Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με μια Ολική Έκλειψη Ηλίου στις 4 στον Τοξότη που ίσως σας κάνει να δείτε τα πράγματα αλλιώς, αλλά μην φοβάστε. Μέχρι τις 14 θα έχετε το Άρη αγκαλιά, ενώ αυτό που θα προσέξουμε όλοι μας, είναι η ανάδρομη Αφροδίτη που ξεκινά στις 21 στον Αιγόκερω. Τι σημαίνει; Ότι πολύ απλά, ο έρωτας, θα περιμένει μέχρι την 1η Ιανουαρίου!

Καλή χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved