Ζυγέ... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Ζυγέ... τι σε περιμένει το 2021;


Τυχερά μου Ζυγουλινάκια, το 2021, εύχομαι να σας πάει σούπερ, γιατί από… προδιαγραφές, καλά σας τα λέει! Καλέ τι καλά! Υπέροχα! Ο Δίας θα είναι όλο το έτος στον Υδροχόο και θα σας φέρνει τύχη, έρωτες και επιτυχίες! Θα βρίσκεται δίπλα του και ο Κρόνος (στον Υδροχόο, ντε!), αλλά μην τρομάζετε: απλώς θα βάζει φρένο στους ακατάλληλους έρωτες και πολύ καλά θα κάνει!

Ο Ιανουάριος μεταξύ άλλων έχει τον Ερμή στον Υδροχόο που θα σας ωθήσει να αρχίσετε να λαλάτε σα τα σκασμένα, αλλά έτσι θα κάνετε γνωριμίες μικρά μου! Στοπ στις γνωριμίες θα ρίξετε στις 31, που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος (σιγά μην δε σας την έσπαγε!). Ο Φεβρουάριος ρίχνει στη μάχη του έρωτα, των ανακαλύψεων και όλων των ωραίων της ζωής σας και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, αλλά τάμα σας κάνω να αφήσετε το Ερμή να ισιώσει στις 21 και μετά, όλα δικά σας!

Ο Μάρτιος έχει τον Άρη στους Διδύμους (μα έλεος! Κάθε μήνας ως τώρα σας έχει κι από μια βοήθεια!). Τι να τον κάνετε; Μα φυσικά να του επιτρέψετε να σας «ξεμπλοκάρει», να σας βοηθήσει να επιτύχετε πολλά από όσα μονάχα τολμάτε να σκεφτείτε, μα δε κάνετε τίποτα για να τα αποκτήσετε: ΠΡΑΞΤΕ! Ο Απρίλιος εξακολουθεί να έχει τον Άρη στους Διδύμους κι έναν Ερμή-εξπρές στον Κριό μεταξύ 5 -20 του μήνα που μεταξύ μας δε θα καταφέρει να σας κάνει να τσακωθείτε με το έτερο ήμισυ! Μούρλια!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Μάιος έχει Ερμή κι Αφροδίτη στους Διδύμους να λειαίνουν το έδαφος για κάθε επιθυμία και στόχο που θέλετε να κατακτήσετε με… δυο παραφωνίες: η πρώτη είναι μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 26 και η δεύτερη… ο σκασμένος Ερμής ανάδρομος που ξεκινάει στις 31. Τις ημέρες γύρω από την Έκλειψη μπορεί να σας ανοίξει η όρεξη να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, αλλά με δεδομένο τον ανάδρομο Ερμή, θα σας έλεγα, όποια καινούργια πληροφορία λάβετε, να την περάσετε όχι από ένα, αλλά από τρία κόσκινα…

Ο Ιούνιος έχει μια Έκλειψη Ηλίου στις 10 στους Διδύμους: μην εκπλαγείτε εάν καινούργιος έρωτας σας βγει μάπα, ή…. Ο έρωτας της ζωής σας! Ο Ιούλιος, έχει αρκετό Λέοντα που σας βοηθάει να κάνετε καινούργιους φίλους, ενώ ο Αύγουστος έχει κάτι από… εσάς! Στις 17 μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και ομορφαίνει με την παρουσία της εσάς και την πλάση όλη! Καλλωπιστείτε, φορέστε το χαμόγελο σας και αμοληθείτε να κάψετε καρδούλες!

Ο Σεπτέμβριος έχει Ερμή στο ζώδιο σας, την Αφροδίτη σε εσάς μέχρι τις 10 και τον Άρη στο ζώδιο σας από τις 16! Τον καπαρώσατε το μήνα μικρά μου, αλλά… Αλλά στις 29 ο Ερμής ξεκινά να περπατεί ανάδρομος σε εσάς! Μέχρι τότε όμως, έχετε το ελεύθερο να διασκεδάσετε, να φροντίστε τον εαυτό σας, να καταευχαριστηθείτε!

Στις 18 Οκτωβρίου ο Ερμής έρχεται στα ίσα του κι ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να βρίσκεται στο ζώδιο σας και το ίδιο κι Άρης! Σεξουλιαστείτε, διεκδικήσετε ότι αγαπάτε, βγάλτε γλώσσα, βγάλετε το άχτι σας, περάστε σούπερ καλά! Το Νοέμβριο να σημειώσετε κάπου ότι στις 19 γίνεται μια Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο. Εσείς κινδυνεύετε με αποκαλύψεις! Θα σας βγάλει ο Ταύρος τα άπλυτα στη φόρα μαζί με κάτι ψυχολογικά που θα είχατε θαμμένα!

Ο Δεκέμβριος ρίχνει αυλαία στο έτος με μια Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4 και μια ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 21 μέχρι την 1η ημέρα του 2022. Τριβές σε οικογενειακά θέματα δε θα πρέπει να σας χαλάσουν τη διάθεση, ενώ να θυμάστε ότι ΟΛΟ ΤΟ 2022, ο Δίας θα είναι στον Υδροχόο, άρα… μια χείρα βοηθείας, θα την έχετε!

Καλή Χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved