Λέοντα... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Λέοντα... τι σε περιμένει το 2021;


Αγαπητά μου Λιοντάρια, θα έχετε ένα γεμάτο και -γιατί όχι;- ερωτικό 2021! Ο Υδροχόος έχει πάρει πάνω του τον Δία και τον Κρόνο κι αυτό σημαίνει δυο πράγματα για εσάς: α) ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και β) όσοι το επιθυμείτε, μπορείτε να περάσετε τη σχέση σας (νέα ή υφιστάμενη) σε άλλο επίπεδο!

Ο Ιανουάριος, με τον Ερμή στον Υδροχόο, μπορεί να σας κάνει άνετα νέες γνωριμίες, αλλά ότι προλάβετε κάνετε, διότι στις 31 του μήνα, γίνεται ανάδρομος και θα πείτε «bye bye my love!». Ο Φεβρουάριος έχει κι Αφροδίτη στον Υδροχόο, που μια χαρά σας κάνει την προξενήτρα, αλλά τι να το κάνω που ο Ερμής ισιώνει στις 21 κι η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς στις 26; Μεταξύ μας, κι η Αφροδίτη στους Ιχθύς, μια χαρά σεξάκι θα σας κληρώσει και μια χαρά μπορεί να δέσει ζευγαράκια που αγαπήθηκαν πριν τον ανάδρομο!

Ο Μάρτιος δε θα σας πάει άσχημα, αλλά ο Απρίλιος θα σας βάλει σε σκέψεις: γιατί τα πράγματα στον εργασιακό σας τομέα σας παιδεύουν μεν, αλλά τελικά όλα γίνονται. Επειδή όμορφα μου πλάσματα, «φυσάει» αρκετός Ταύρος πλανητικά που σας ζορίζει, αλλά σας βγάζει κι ασπροπρόσωπους!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Μάιος είναι λίγο πιο περίεργος μήνας και δώστε βάση. Πλανητικά έχουμε αρκετό Δίδυμο, σας γαργαλάει την πατούσα και σας κάνει να θέλετε να παίξετε και μάλιστα ΠΟΛΥ! Από την άλλη όμως, στις 26 έχουμε μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, που είτε σας κάνει να ερωτευτείτε ΤΡΕΛΑ, να περάσετε απίστευτη δημιουργική φάση στη ζωή σας, είτε να πέσετε στα Τάρταρα διότι θα απογοητευτείτε με κάτι που δεν «κόλλησε», αλλά θα το θέλατε πολύ! Επίσης, πείτε «αλεύρι!». Ο Ερμής ο ανάδρομος σας γυρεύει! Στους Διδύμους ανάποδος μέχρι τις 23 Ιουνίου!

Από τις 12 Ιουνίου, θα έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας! Σεξοπλάσματα θα γίνετε, καρδούλες θα κάψετε (όχι τη δική σας βρε άτιμα, όσο ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος! Κάντε υπομονή πια!), ενέργεια θα έχετε! Λόξιγκας θα σας πιάσει εσάς κι εμάς τους υπόλοιπους στις 10 του μήνα, που θα γίνει Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους! Συμβουλή: μη βιαστείτε να αποκαλέσετε «φίλους», πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά. Τον Ιούλιο θα έχετε κι Άρη κι Αφροδίτη στο ζώδιό σας, για να μας σκανδαλίζετε και να περνάτε την ωραιότερη φάση του έτους, όσο οι υπόλοιποι περιμένουμε να γίνουν τα σύκα! Τ’ αξίζετε όμως!

Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο δεν θα παραπονεθείτε, αλλά μαντέψτε τι! Δυστυχώς για όλους μας, ο Ερμής ΠΑΛΙ στραβοπερπατεί! Στις 29 Σεπτεμβρίου ξεκινά την τελευταία του -ευτυχώς- ανάδρομη πορεία στον Ζυγό, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά, ο Οκτώβριος με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Άρη στον Ζυγό, μια χαρά θα σας διασκεδάσει και θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για χαλάρωση, διασκέδαση, απόλαυση!

Ο Νοέμβριος αντικειμενικά δε θα σας ξετρελάνει, αλλά αυτό που θα μας κάνει να ξεροκαταπιούμε είναι η Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 19 στον Ταύρο. Βλέποντας επίσης ότι ο μήνας είναι φορτωμένος με Σκορπιό (ξέρω, ενθουσιαστήκατε τώρα…), θα σας έλεγα να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε στη δουλειά, στο κοινωνικό σας δίκτυο και προπαντός, μην αμελήσετε οικογενειακά θέματα που μπορεί να σας… δαγκώσουν!

Ο Δεκέμβριος έχει Τοξότη για να σας ανεβάσει τη διάθεση, αλλά έχει και… Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ίδιο ζώδιο στις 4 και Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω από τις 21 του μήνα. Για ακόμα μια φορά, για να μην προδώσετε την καρδούλα σας, δέστε την κόμπο και επίσης, δείτε και ποιοι πρέπει να δουν την πόρτα της εξόδου από τη ζωή σας.

Με τις υγείες σας! Πάπαλα και το 2021!

Καλή χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved